U trendu

Eminem i Merilin Menson rade zajedno

Dva najkontroverznija muzičara sveta su udružila snage na zajedničkom projektu, pesmi „The Way I Am“.

Eminem (Eminem) i Merilin Manson (Marilyn Manson) su snimili heavy metal obradu Eminemove pesme „The Way I Am“. Na novoj verziji popularne pesme, koja je originalno objavljena na albumu Marshall Mathers LP, Manson svira gitaru. Pored toga, roker i reper dele vokale.

U pesmi Eminem brani Mansona, koji je, baš kao i Slim Shady, optuživan za negativan uticaj na omladinu. „Kad se dečko razbesni i puca u svojoj školi, okrivljuju Merilina…“, repuje Eminem u svom novom hitu.

Proteklih nedelja je Manson (32) bio na udaru javnosti jer je pristao da učestvuje na „Ozzfest“-u u Koloradu. Mnogi smatraju da je on odgovoran za masakr koji su u jednoj školi iz Kolorada počinili učenici Erik Haris (Eric Harris) i Dilan Klibold (Dylan Klebold). Kritičari Merilina Mansona misle da njegove pesme promovišu mržnju, samoubistva i nasilje.

Slično njemu, i Eminem (28) je optuživan za promovisanje netolerancije prema homoseksualcima.

U februaru ove godine, Manson se na sceni pridružio Eminemu u toku izvođenja pesme „The Way I Am“. „Energija je bila neverovatna“, rekao je kasnije Eminem evropskom MTV-ju. „Pevao je refren sa mnom, a publika je otkačila“.

Za sada nije poznato kada će se najkontroverzniji duet današnjice naći na tržištu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.