U trendu

Flertuje sa drugima!

Imate dečka ili devojku i lepo vam je s njima. On ili ona takođe misle da je vaša veza prava stvar. To je sve lepo i krasno, samo, vaš dragi ili draga su jako popularni i omiljeni u društvu – previše omiljeni, ako se vi pitate. Iako tvrde da je vaša veza ono pravo i da im je jako lepo s vama, vaš dečko ili devojka otvoreno flertuju sa drugima. Flertuju u školi, flertuju kad negde izađete – u kafiću, u diskoteci, na žurkama… U vama sve ključa i najradije biste se izvikali na njih, a i potukli sa svakom osobom sa kojom flertuju, ali ne želite da pravite ljubomorne scene – znate da takve scene nikuda ne vode. Možda se i jeste izvikali, možda i potukli, a dečko ili devojka su vas zbunjeno gledali i pitali vas šta vam je, pa ništa nisu uradili…

Nakon zbunjenog pogleda i tvrdnje da ništa nisu uradili, zbunite se i vi. Zar je moguće da je njima otvoreni flert ništa? Možda su jednostavno bezobrazni i bezobzirni i nije im stalo do toga kako se vi osećate – lažu da im je stalo do vas? Osećate se prilično zbunjeno i nesigurno, plus besno, i pada vam na pamet pitanje „ko je tu lud?“.

Sasvim je moguće da su vaš dečko ili devojka apsolutno iskreni kada vam kažu da ništa nisu uradili i da su sasvim iskreni kada vam kažu da su srećni sa vama i da je vaša veza ono pravo. Postoje i osobe koje nesvesno flertuju sa drugima – oni svoje ponašanje uopšte ne shvataju kao flert, to je, jednostavno, njihovo uobičajeno opušteno (da, da, previše opušteno za vaš ukus) ponašanje u društvu. Tako da su oni zaista iskreni kada vam kažu da ne rade ništa – jer takvo njihovo ponašanje njima samima nema nikakvog značaja osim bezazlene zabave jer i zaista ništa ne pokušavaju niti vam nešto rade iza leđa.

Možda ste u stanju da se naviknete na to da su oni takvi i da njihov neobavezan flert sa skoro svakim ne znači da će sa nekim stvarno nešto i da urade. U tom slučaju, vaš dečko ili devojka će vas voleti, između ostalog, i zato što ih prihvatate baš takve kakvi jesu i što im omogućavate slobodu ponašanja u kojoj očigledno uživaju (u ovoj varijanti, preporučljivo je da povremeno ipak ispoljite trunčicu ljubomore, da ne pomisle da vam je svejedno i da vam nije stalo do njih).

Možda, opet, i niste u stanju da se naviknete na to, možda vam to što je njihov flert (valjda) bezazlen ne znači mnogo i loše se osećate zbog toga. Ako je takva situacija, kada ste nasamo sa dečkom ili devojkom, iskreno (i bez optuživanja) im recite kako se osećate i zamolite ih da promene svoje ponašanje, ili da ga barem ublaže. Ako vas vole i stalo im je do vas, imaće razumevanja prema vašim osećanjima i vaša osećanja će im biti važnija od bezazlene zabave. Ukoliko im je takva zabava važnija od toga kako se vi osećate, pa, možda vaša veza i nije tako lepa kao što vam se čini.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.