Frizure kakve imaju zvezde (2)

Hale Beri: kratka, dečačka, a ipak ženstvena frizura. Ukoliko je vaše lice sitno, sa delikatnim ženstvenim crtama i ako želite da pranje kose i „češljanje“ prstima budu sav vaš trud oko frizure, ovo je idealno rešenje za vas. Izbegavajte ovu frizuru ako imate veći nos ili jaku, istaknutu bradu – takva frizura će ih još više istaći. Preporučuje se da kosa bude malčice duža nego kada je ova frizura bila prvi put aktuelna (šezdesetih godina prošlog veka – pitajte svoje majke kako je tada Mia Farou izgledala). Sve što vam je za negu kose sa ovakvom frizurom potrebno jeste dobar balsam koji će dati potreban volumen i omogućiti kasnije oblikovanje prstima.

Dženifer Aniston: dugačka, slojevita kosa. Ovakva frizura odgovara svakom obliku lica i kvalitetu kose; ukoliko vam je kosa kovrdžava, samo tražite od frizera da ostavi nekoliko dugačkih pramenova, tako da kosa ne može da se ukovrdža. Ova frizura vam neće odgovarati jedino ako ste niske i sitne – tada će vas kosa jednostavno progutati („Ma, gde je nestala? Ovde je samo Cousin It iz porodice Adams!“). Ako želite da potpuno budete u trendu, ne trudite se da vam kosa bude sasvim ravna i glatko isfenirana; u modi su „tek probuđene lepotice“. Za oblikovanje ovakve frizure dobro će vam doći neki hidratantni proizvod.

Dopao vam se neki od predloga? Mislite da bi idealno stajao na vama? Prelistajte poslednjih nekoliko brojeva svojih omiljenih tinejdžerskih magazina, ili onih časopisa koje kupuje vaša majka; sigurno ćete naći fotografiju na kojoj ćete prepoznati opis koji ste ovde pročitali. Potom, trk kod frizera! Ne obraćajte pažnju ako vam kasnije neko zlobno stvorenje kaže kako samo kopirate zvezdu; ako ste uz pomoć fotografije poznate ličnosti našli frizuru koja na vama super izgleda, zašto da ne?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.