Gde je izvesti na prvi sastanak?

Ume da bude prilično teško uopšte prići devojci koja vam se dopada i pozvati je da izađete, i taman ste mislili da je to ono što je najteže, kad dođe sledeći problem: gde ćete je izvesti? Srećom, imate jako mnogo mogućnosti, u zavisnosti od toga šta vi i vaša nova devojka volite.
Ukoliko je već u nekoj meri poznajete, razmislite o tome šta je ono što je interesuje i gde bi mogla da poželi da ide. Ako je ne poznajete dovoljno, možete pokušati da se raspitate kod njenih drugarica ili već kod nekog ko je zna, to bi trebalo da vam da bar neku ideju, ili i više njih, a onda možete odabrati nešto za šta mislite da bi vam se oboma dopalo.
U nedostatku takvih informacija odaberite nešto što bi se vama dopalo, i gledajte da to ne bude baš previše "muški", kao što je fudbalska utakmica ili boks-meč, izuzev ako je jedna od malobrojnih informacija koje imate o devojci s kojom izlazite ta da ona obožava fudbal ili boks.
Šta god da odaberete, za prvi sastanak je dobro izbegavati da budete kod nje ili kod vas, jer biti u nečijem stanu može da stvori dodatni pritisak. Ako nemate nikakvih ideja, možete odabrati uobičajeni izlazak, odlazak s devojkom u bioskop – komedije se tu obično dobro pokažu. Ukoliko je vreme lepo, možete u šetnju, da vozite bicikl ili rolere, možete do zoo-vrta…
U suštini, osim ako odaberete nešto potpuno pogrešno (na primer, zoo-vrt a ona mrzi držanje životinja u kavezima i najradije bi sve te kaveze pootvarala i pustila životinje na slobodu), nije naročito bitno gde ćete je izvesti. Ako se vas dvoje "skapirate" i razgovor krene, biće vam super i da sedite na autobuskoj stanici, a ako vam ne ide, ni fenomenalno osmišljen izlazak na neko "ekstra" mesto neće vam pomoći.
Opustite se, odaberite neko mesto koje smatrate simpatičnim, i srećno!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.