U trendu

Genijalno: Zbog ovog razloga dečak više neće pričati na času (foto)

Srednja škola nije laka. Osim što prolaziš kroz pubertet i boriš se sa hormonima, još moraš i da imaš onaj cool faktor. To jednom srednjoškolcu ipak nije uspelo.

https://twitter.com/mollih04/status/860543086153302021

Bred Hauard (17) iz američke države Teksas u poslednje vreme nije mogao da prestane da priča na času fizike. Njegov tata, koji se isto zove Bred, stalno je dobijao mailove od učitelja o neprimerenom ponašanju sina pa je odlučio da ga nauči lekciju. Upozorio ga je da ako još jednom primi mail ili telefonski poziv od učitelja da će mu doći u školu. Ali Bred ga nije ozbiljno shvatio. I zažalio je.

Bred stariji dobio je poziv iz škole. Drugo jutro se obukao, uzeo ručak i ušao u školu. Seo je u klupu i dočekao sina. Mladi Bred je hteo da propadne u zemlju od stida, a prijatelji su mu umrli od smeha.

– Mislim da im je bilo jako zabavno. Posebno kad su videli koliko je Breda bilo sramota – kazao je ponosni otac, koji je odmah opalio selfi i poslao ga u porodičnu grupu na viberu. Bredova sestra Moll jedva je to dočekala i odmah tvitovala šta se dogodilo. Post je zapalio Internet.

– Nisam ga ni primetio dok nisam došao do svog mesta. Užasno sam se iznenadio – kazao je postiđeni Bred i dodao da to više neće ponoviti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.