U trendu

Idealni kupaći kostim

Leto je tu, a s njim i odlazak na more, bazen, Adu… U svakom slučaju, odlazak na ovu ili onu plažu. Tu je, naravno, želja da se na plaži bude što lepši; da vas svi primete po lepoti, ili bar da vas niko ne primeti po nečem manje lepom. Da biste bili primećni kao devojka koja fenomenalno izgleda i koja je svesna svojih vrlina, ali i svojih sitnih nedostataka (koje vešto ume da prikrije), treba pravilno odabrati kupaći kostim.
Ne radi se toliko o tome da kostim bude od skupog proizvođača, niti je "besna" marka ovde presudna; važno je da bude od kvalitetnog materijala i baš onakvog oblika kakav vama najbolje pristaje. Kako odrediti šta je to što najbolje izgleda na vama? Isprobavanjem, naravno – a evo i nekih opštih putokaza.
Ukoliko imate puniji struk, ima više lepih modela kojima to možete da prikrijete. Jedna varijanta je dvodelni kupaći kostim koji se sastoji od klasičnih kupaćih gaćica i komotnog topa (recimo na cvetiće), koji će elegantno prikriti problematičnu zonu. Ako više volite jednodelne kostime, odaberite neki tamnije boje koja vam se dopada (ljubičasta izgleda atraktivno), sa smelo (ali ne suviše smelo) sečenim dekolteom i tankim kaišem sa šnalicom. Dekolte će skrenuti pažnju sa vašeg struka, a kaiš će vam vizuelno učiniti struk tanjim.
Ako vas nerviraju vaši malo širi kukovi, ima načina da se i to prikrije. U dvodelnoj varijanti, gornji deo sa fišbajnima i havajskim printom istaći će vaš dekolte; preko donjeg dela stavite maramu (oko kukova) sa istim takvim printom. Izgledaće kao "super fora" i kao da ste baš tako htele, a ne kao da nešto prikrivate. Ukoliko više volite jednodelne kostime, kostim od streča na tanke i uspravne pruge učiniće da izgledate vitkije i više. U ovoj varijanti boje nisu bitne – možete se, recimo, opredeliti za nekoliko nijansi iste vedre boje.
Problem koji često muči devojke jesu male grudi, ali na plaži to može biti prednost. Izbegavajte kostime sa korpama; umesto njih, jednostavno odaberite model sa širokim poprečnim šarama ili velikim cvetnim desenima (glavno je da izbegavate sitne motive). U trendu su naročito krupni apstraktni motivi – oni će baš na vama super izgledati. U dvodelnoj varijanti, na vama će super izgledati gornji deo koji liči na top, pošto bar vi ne morate da razmišljate o tome da li vam grudi "vise". Ako vam se više sviđa jednodelna varijanta, odaberite nešto vedro i opušteno, sa pojačanjem na dekolteu u vidu trakastih našivaka – tako će vaše grudi izgledati veće.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.