Izbor za Miss Teen USA

U Americi je održan izbor za Miss Teen USA. Novinari su ove srećne devojke, koje su predstavljale pobednice na državnim takmičenjima, opisali kao „zabavne, lepe i bezbrižne“. Bilo ih je 51, a titulu najlepše ponela je Jillian Parry (na slici), inače Miss Pennsylvania.

Na takmičenju su nastupali mnogi poznati svetski muzičari i zabavljači, a među njima i tinejdžerska pop senzacija 98°. U žiriju su se, pored ostalih, nalazili i Enrique Iglesias, kao i zvezda filma Austin Powers, svima nama dobro poznati i simpatični „čikica“ Verne Troyer.

Tokom izbora, eliminisana je 41 kandidatkinja, da bi na kraju ostalo samo 10 najboljih. Puštani su audio snimci sa pričama devojaka o tome ko su, šta vole, kakva su im interesovanja. Na taj način je žiri imao bolji uvid ne samo u njihovu spoljašnjost, već i u njihov „personality“. Scenografija je bila nalik onoj u američkom šou programu Survivor. Baš kao u njemu, mogla je ostati samo jedna.

Među bitnim kriterijumima je bila i posvećenost fizičkim aktivnostima koja je ubrzo došla do izražaja u tačkama koje su izvodile devojke.

Na kraju su im postavljana i ona klasična pitanja koja bi trebalo da pokažu njihovu domišljatost, duhovitost i inteligenciju. Pobednica takmičenja, Jillian dolazi iz porodice sa isključivo ženskom decom. Zato joj je postavljeno pitanje da opiše muškarce u tri reči, a ona je to učinila ovako: „Muškarci izazivaju nevolje, zbunjeni su, ali jednostavno neodoljivi!“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.