Izgledaj dobro!

Ima puno načina da i ti uz pomoć odgovarajuće šminke i frizure izgledaš dobro. Ovoga puta ti predlažemo jednu klasičnu kombinaciju. Zaboravi za trenutak na high-tech metalik boje i vrišteći lak za nokte… vreme je za romantiku.

1. Da bi imala dobru frizuru potrebno je da pre svega imaš zdravu kosu, a da bi imala zdravu kosu potrebno je da vodiš u celini zdrav život, unosiš dovoljno vitamina, prestaneš da pušiš i pružaš svojoj kosi odgovarajuću negu u vidu dobrog šampona, regeneratora, pakovanja i ampula. Sve to ne mora da bude skupo, naprotiv mnogo toga možeš da napraviš sama kod kuće. Na taj način postižeš više stvari, imaš garanciju da proizvodi ne sadrže nepoželjne supstance (jer si ih sama pravila) i štediš novac. A tvoja kosa će uz to dobiti novu svežinu!

2. Za oči koristi klasične smeđe tonove i tonove boje zemlje. Eventualno na uglovima možeš dodati nešto ljubičaste senke. Obrve čupaj redovno, ali nastoj da održiš prirodan oblik. Za dobru maskaru vredi dati para, kupi kvalitetnu, preporučljivo vodootpornu. Dobra šminka na očima može drastično da promeni izgled. Iskoristi to kada želiš da izgledaš drugačije no obično. Što se gornje kombinacije tiče, ne preteruj sa šminkanjem očiju, jer su usne u centru pažnje.

3. i 4. Kao što smo već napomenuli, akcenat je ipak na usnama. Danas zahvaljujući novim tehnologijama postoje ruževi izuzetnog kvaliteta, postojani su, neguju usne (često sadrže vitamin E), ne ostavljaju tragove na šoljici kafe, ili još gore – na nečijoj košulji. 🙂 Nemoj da „na silu“ povećavaš usne olovkom i karminom, jer se može desiti da izgledaš smešno na kraju. Izaberi neku od klasičnih crvenih boja, npr. neku tamniju kao na slici broj 4. Na sredinu donje usne stavi malo sjaja. I za kraj jedan trik, da bi karmin izgledao prirodnije, nanesi ga prstom. Kada sve ovo završiš, u potpunosti si spremna za provod!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.