U trendu

Kada se poslednji put izvinio?

Upoznale ste dečka, dopao vam se, jedno od vas dvoje je skupilo hrabrost za prilaženje i sada ste zajedno. Počinje podrobnije upoznavanje – razna pitanja, potpitanja, trik pitanja… Jedno od zgodnih pitanja za postavljanje dečku – važno je samo da odaberete dobar trenutak za to, neki kada nije neraspoložen – jeste i: „Kada si se poslednji put izvinio nekome?“ Osim što dečko ne treba da bude neraspoložen u vreme kada mu postavljate to pitanje, u tom trenutku ne sme ni da postoji bilo kakav sukob među vama, niti bilo šta što bi ga moglo navesti da pomisli kako zapravo tražite da vam se izvini.

Ovo pitanje možda zvuči kao trik pitanje, ili je bar neobično. Neuobičajeno jeste, ali nije nikakav trik – služi samo tome da bolje upoznate dečka, jer po njegovom odgovoru možete da izvučete neke veoma značajne zaključke. Savršeno je moguće da će on u odgovor na ovo pitanje samo nešto promumlati, ili odgovoriti da nije u poslednje vreme imao razloga da se izvinjava. Ovo ne znači ništa loše o tom dečku – možda zaista nije imao razloga za izvinjavanje u poslednje vreme, a možda i nije spreman da vam se toliko otvori.

S druge strane, ukoliko odgovori nešto kao da se prošle nedelje izvinio majci, ili ortaku, ili već nekome, bravo za vas! Dečacima je veoma teško da se izvine i nikako ne vole to da rade – super je što ste s nekim ko to ipak ume. Plus, dovoljno vam veruje da bi vam poverio takvu informaciju. Cenite to poverenje i cenite takvog dečka – zaista ste sa super tipom.

Ono što ne treba da učinite nakon što vam prizna da se nedavno izvinio jeste da insistirate na detaljima. Dovoljno mu je teško bilo to što je morao da se izvinjava; ni to što je vama ispričao za izvinjenje svakako mu nije bilo lako. Poštujte to i ne insistirajte da vam kaže nešto više. Svoj cilj ste ionako postigle – saznale ste da ste sa stvarno super tipom koga nikako ne bi trebalo da ispustite iz ruku. Držite ga se! Čestitamo!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.