U trendu

Kako da dođeš do njenog broja telefona?

Koji je najbolji način da dođeš do njenog broja telefona? Umesto da komplikujemo stvari, reći ćemo ono što je verovatno i najtačnije. Najjednostavnije je da priđeš i pitaš: „Mogu li da dobijem tvoj broj telefona?“ Ukoliko ona ima kompjuter, otvorena ti je mogućnost za jedan sjajan trik, pitaj je za e-mail adresu ili ICQ broj i na taj način možeš da izbegneš svaku vrstu blamiranja, jer, zaboga, jedino što ti sa njom želiš da razmenjuješ jesu adrese sajtova!… (da, naravno)

Ne pretvaraj se da imaš fotografsko pamćenje. Naš mozak obično ima naviku gubi podatke u najbitnijim momentima (zvuči pomalo kao Win95, zar ne?) Glup pamti, pametan zapisuje. Izaberi šta ti je bliže 🙂

Pošto ti da svoj broj telefona, koliko dugo bi trebalo da čekaš pre nego što je nazoveš? Ako ti izgleda da je zainteresovana za tebe, sačekaj 5 dana (taman toliko da razmišlja o tebi i da počne da nagađa neke stvari). Ako nije delovala previše zainteresovano, sačekaj 2 dana. Ovo sve naravno ne važi u slučaju u kome je ona želela da se čujete još iste ili naredne večeri. To definitivno znači da je zainteresovana. Ima onih koji sumnjaju u gore navedenu tehniku „čekanja“ pre poziva, ali je, kada se bolje razmisli, princip veoma jednostavan. Ti želiš da ona misli na tebe. Ti, istovremeno, ne želiš da ona pomisli da si ti očajan da baš nju smuvaš. Ovako, postižeš da izgledaš sasvim opušteno, nenapadno i cool.

Kad rešiš da je pitaš da izađete, budi određen. Navedi tačno vreme, mesto i šta planiraš da radite (diskoteka, kafić, večera ili bioskop) i pitaj je da li se ona slaže sa tim.

Napomena: nemoj da ti „čekanje“ pada na pamet ukoliko smatraš da postoji još neko ko je zainteresovan za nju i ko bi želeo da se vidi s njom. U takvim situacijama treba reagovati brzo!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.