U trendu

Keli Ozborn o svojoj debljini

Ukoliko ste ikada gledali reality show „The Osbournes“, sasvim sigurno znate ko je Keli Ozborn – ćerka rok muzičara Ozija Ozborna. Keli je teško ne primetiti, kako zbog burnog temperamenta tako i zbog toga što je krupna devojka. Šta ona sama misli o svom izgledu?

Zanimljivo je da Keli kaže da joj, dok nije krenula serija, uopšte nije palo na pamet da je debela. Ako se neki od vas pitaju kako to, pa, da li ste videli njenog oca i brata? Ni oni nisu baš krhke građe. Tek kada je serija krenula i kada je Keli dobila priliku da u nekim novinama pročita da je nazivaju „punačkom Ozijevom ćerkom“, pala joj je na pamet ideja o sopstvenoj gojaznosti, i to je došlo kao priličan šok.

Keli kaže da se kao tinejdžerka ionako loše osećala u sopstvenoj koži (zvuči poznato?), a onda je još i po mnogim novinama mogla da vidi gomilu svojih nimalo laskavih fotografija, kao i još manje laskavih članaka o samoj sebi, članaka u kojima su nemilosrdno i uporno isticane sve njene mane. Zamislite da u različitim časopisima svakodnevno možete da čitate takve članke o sebi! Keli kaže da joj je u tom trenutku droga delovala kao jedini spas od okrutnog sveta (da li nekome pada na pamet da je to ipak preterano?).

Posebno joj je smetalo što su se svi „zalepili“ baš za njenu debljinu – jednom se u nekoj emisiji pojavila toliko udrogirana da uopšte nije bila u stanju da pazi šta priča, i sama smatra da je pričala samo gluposti te večeri, a kada je sutradan izašla kritika te emisije u nekom časopisu, sve što je spomenuto bila je njena debljina – kao da nikome nije smetalo što se udrogirana klinka pojavila pred kamerama. S vremenom, kao i većina tinejdžera, Keli je ipak stekla zreliji stav.

Danas Keli više ne smeta njen izgled. Kaže da ne veliča svoju debljinu, ali i da je naučila da bude zadovoljna svojim izgledom. Kao i svaka devojka, ima perioda kada je nečim nezadovoljna, ali daje sve od sebe da je to ne obeshrabri i trudi se da uživa u životu. Prilično zdrav stav, rekli bismo – svakako bolje nego razboleti se zbog preteranog izgladnjivanja ili biti večito nesrećan jer postoji neko mršaviji od vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.