Ko bi bio idealan dečko za Britni Spirs?

Britni Spirs (Britney Spears) je svima nama dobro poznato pop nevinašce koje i dalje navodno pati zbog svog „jednog i jedinog“ Džastina Timberlejka (Justin Timberlake). Pomenuti momak je njen bivši dečko i frontmen grupe „N Sync. Pored Britni Spirs, za njim uzdišu još hiljade i hiljade tinejdžerki. U Britninom ljubavnom životu nema značajnih promena i ona je još uvek sama. Međutim, njeni fanovi smatraju da bi hitno trebalo da se zbliži sa Nikom Karterom (Nick Carter), poznatim plavokosim srcelomcem iz grupe Backstreet boys. Čak 38.664 fanova učestvovalo je u velikoj online anketi čiji je cilj bio – izabrati idealnog dečka za usamljenu pop princezu.

Misija izbora princa na belom konju apsolutno je uspela. Fanovi su se dali na razmišljanje o tome „šta bi bilo kad bi bilo“ i u žestokoj konkurenciji teen zvezda izabrali upravo Nika Kartera, kao oličenje svega onoga što bi jedna Britni Spirs trebalo da ima kraj sebe. I pored 38 procenata onih koji smatraju da su Nik i Britni najfantastičniji par na svetu, čitavih 13.000 anketiranih veruje u to da bi gospođica Spirs trebalo da svoju ljubavnu bajku nastavi baš sa svojim bivšim dečkom, Džastinom. Nije zanemarljiva ni brojka od 11.000 onih koji smatraju da bi najbolji par bili pomenuti Džastin Timberlejk i mlada pop zvezda Mišel Branč (Michelle Branch).

Tinejdžeri koji slušaju pop muziku takođe bi voleli da vide Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) u društvu repera koji vam je sigurno poznat, a zove se Ja Rule, dok bi veliki broj bio zadovoljan kada bi u tabloidima osvanula vest o tome da su zajedno soul diva Ašanti (Ashanti) i P. Diddy.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.