U trendu

Kraljica ritma i bluza

Relativno brzo nakon hit singla „Crazy in Love“, proglašena je za kraljicu R“N“B-ja. Na MTV-ju možete čuti kako čak i od, i dalje izuzetno popularne, Dženifer Lopez traže da joj se skloni s puta. Naravno, znate o kome se radi – Bijons Nouls (Beyonce Knowles), nekadašnjoj članici popularne grupe Destiny“s Child. Pa, ako volite Bijons, evo vam prilike da saznate i šta ona voli i bez čega ne može (ili bar tvrdi da ne može bez toga).

Kad je reč o muzici, voli da sluša malo mirniju muziku od one koju sama izvodi. Od detinjstva je volela Aretu Frenklin (sluša je i danas), a rado sluša i Stivija Vondera i Viklifa Džina (Wyclef Jean). Jedna od omiljenih stvari joj je „Lovers Rock“ od Šade (Sade), a najnaj joj je ipak „Moments of Love“ od Donija Hataveja (Donnie Hathaway).

Želite da mirišete kao Bijons, pa biste voleli da znate koji parfem koristi? Nijedan! Naime, alergična je na parfeme. Zato koristi samo prirodna mirisna ulja – „The Body Shop“. Nikud ne ide bez šminke na očima i maskare. Od firmirane garderobe najviše joj se sviđaju Versace i Gucci, od cipela Manolo Blahnik, a voli i seksi donje rublje, koje kupuje u poznatom Victoria“s Secret.

Zanima vas da li voli filmove? Da! Voli ljubavne priče (na primer, „Waiting to Exhale“ sa Vitni Hjuston, a sviđa joj se i „Šaft“ sa Samjuelom L. Džeksonom. Ipak, omiljeni glumac joj je Tom Henks – obožava njegov film „Zelena milja“. Od serija, smatra da je najbolja na svetu „Seks i grad“.

Voli ona i neke aktivne stvari – recimo, kad je slobodna, voli da se vozi u svom jaguaru, mada bi najviše volela da ima vojni džip hummer. Kad god može, ide na košarkaške utakmice svog omiljenog tima „Houston Comets“ (pošto je i sama iz Hjustona, jasno je zašto voli baš ovaj tim), mada se žali da sama prilično slabo igra košarku. To ne znači da ne pazi na to u kakvoj je formi (čim je vidite, znate da i te kako vežba) – svakog dana ide u teretanu. Omiljeno mesto za odmor joj je Kankun u Meksiku; kaže da se tu može naći sve što je potrebno za savršen godišnji odmor – sunce, plaža, more i lude žurke.

Nadamo se da smo bar malo zadovoljili vašu radoznalost…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.