Lepota na usta ulazi

Kozmetički proizvodi prave se da bi vas ulepšali i sačuvali vašu lepotu, ali i neke prehrambene namirnice mogu vas učiniti ne samo zdravijima nego i lepšim.

    Jabukovo sirće

Jabukovo sirće poseduje prirodne sastojke za izlečenje kože i održavanje njene mekoće. Enzimi iz jabukovog sirćeta na prirodan način skidaju izumrle ćelije kože. Sirće takođe pomaže pri varenju hrane i kod smanjenja masnih jedinica u organizmu.

    Šargarepa

Šargarepa održava spoljašnji sloj kože i sprečava prerano starenje. Kada jedete šargarepu, unosite zdravu, prirodnu verziju retina A, produkta kože koji služi za obnavljanje i lečenje.

    Sir

Iako postoje oni koji savetuju da se treba držati podalje od sira, jedno ili dva parčeta tvrdog sira može biti samo korisno. U grupi tvrdih sireva su gauda, švajcarski, ajdamer i drugi. Sir će sprečiti pojavu bakterija u ustima, a time i brojne neželjene posledice njihovog prisustva.

    Limun

Voće iz kategorije agruma održava elastičnost kože formirajući neophodni kolagen. Kada je koža elastična, onda je pojava strija gotovo nemoguća. Sve to – samo u jednoj limunadi dnevno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.