Letnji sastanci – katastrofa

Leto je ovde i svi vrlo dobro znamo koliko je bitno „smuvati se“, makar i s nekim koga nećete sresti nikada više. Zaista, tu nema mesta velikoj drami, bez obzira na to vaša žrtvica zaslužuje fer tretman. Postoji nešto što je apsolutno zabranjeno u letnjim vezama.

„Mekdonalds“ se ne poklapa sa svačijom vizijom otmenog sastanka. Ako želite da ugađate svojoj devojci ili svom dečku, pomfrit i burger zaslužuju crveni karton. To baš i nije ugađanje. Takva klopa je u redu dok gluvarite s ekipom, ali pokušajte da odete korak dalje. Pronađite neki opušten lokalčić s interesantnim menijem, a ne kiosk brze hrane na ćošku.

Ako vam je to prvi sastanak, ne pokušavajte da impresionirate nekim „originalnim“ tekstom; recimo, da kažete: „Zaboga dušo, mora da si vrlo umorna pošto si cele noći jurcala kroz moje misli.“ Iskreno, koliko je momaka zaista imalo uspeha s ovako glupim rečenicama? Samo budite prirodni i možda će vam se desiti da se zaista spojite s nekim. Ne ponašajte se kao da želite brzopotezno muvanje. Ako pomisle da ste nepristojni, ljudi će vas zaobilaziti u širokom luku. Nema više zabave za vas, zavodnici!

Ukoliko vam pada na pamet romantičan potez kao što je penjanje na vrh planine zbog neverovatnog pogleda, budite sigurni da taj vidik zaista vredi truda. Ništa nije iritantnije od situacije u kojoj vam neko ponudi da vidite fenomenalan prizor, ali se zauzvrat morate pentrati satima da biste na kraju videli samo kuljajuće dimnjake ili prljavu i mrtvu močvaru. Ako vas neko odvede na takvu lokaciju, bežite dok možete – čim vas neko odvuče u takvu pustoš, niko drugi vas ne može spasti.

Ne pokazujte nerazumno oduševljenje na prvom sastanku. Budite „kul“ da njen ili njegov ego ne bi dobio neslućene razmere. Bolje je da ostane na zemlji. Ne kikoćite se, ne smejte se svakoj mogućoj upadici, nemojte očajnički dočekati svaki zagrljaj ili poljubac. Jedino tako ćete moći da bez problema prekinete vaš sastanak ako uvidite da ta osoba nije za vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.