Madona peva u novom filmu o Džejmsu Bondu

Madona će otpevati jednu numeru u novom filmu o Džejmsu Bondu, ali u filmu neće glumiti – izjavila je njena predstavnica za štampu. Britanski mediji javili su da će se pop zvezda pojaviti u maloj ulozi u filmu u kojem će agenta 007 ponovo igrati Pirs Brosnan. „Radi pesmu za film, ali neće glumiti u njemu. Još ne znamo hoće li to biti naslovna numera“, rekla je Madonina predstavnica za štampu.

Madona je igrala u filmovima „Evita“, „Dok Trejsi“, i „Očajnički tražeći Suzan“. Američka zvezda pridružiće se velikoj grupi poznatih muzičara i pevača koji su snimili pesme za filmove o Bondu. Tu su, pored ostalih, Pol Makartni , Tina Tarner i Nensi Sinatra. Snimanje filma počelo je u januaru u Londonu. Pirs Brosnan se u ulozi Bonda pojavljuje četvrti put, a partnerka mu je Hale Beri (Halle Berry), američka glumica poznata iz filma „Šifra sabljarka“.

U režiji Lija Tamahorija, nova priča o agentu 007 počeće dramatičnom poterom u demilitarizovanoj zoni između Severne i Južne Koreje. Radnja se nastavlja u Hongkongu, na Kubi, Islandu i u Londonu, uz poznate trke kolima, eksplozije i Bondove devojke u bikinijima. Bondov suparnik biće general iz Severne Koreje kojeg igra Rik Džun (Rick Yune), bivši maneken i stručnjak za borilačke veštine.

Najnoviji film o agentu 007 obeležiće 40-godišnjicu od pojave prvog filma iz popularnog serijala „Doktor No“ (1962), u kojem je Bonda igrao Šon Koneri (Sean Connery).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.