Mislite da će vas momci iskorišćavati

Postoje devojke koje se plaše da je sve što će momci hteti s njima to da ih iskoriste i stoga izbegavaju momke – nije baš da će panično bežati od njih, ali neće hteti da budu u ljubavnoj vezi. A postoji prilično jednostavan način da vas momci ne iskoriste.
Šta uopšte znači iskoristiti devojku? Za neke je to da momku devojka služi samo za to da bi s njom imao seks. Za druge je to kada je momak s devojkom da bi je pokazivao unaokolo, da svi vide kako dobru ribu može da smuva, a ne pruža joj nežnost ni ljubav ni pažnju, samo mu je trofej za pokazivanje. Postoje još neka viđenja iskorišćavanja; suština je ta da tu s momkove strane nema ljubavi, već samo upotrebljava devojku kako bi dobio ono što želi. Uzima, a ništa joj ne pruža.
Istina je da postoje momci koji bi devojku hteli da iskoriste, dobra im je bilo koja, nemaju prava osećanja prema njoj. Ipak, daleko od toga da su svi momci takvi – većina nije, velika većina momaka bi volela lepu vezu s devojkom koju vole i kojoj bi mogli da pruže ljubav, tako da bi zaista bilo nefer prema momcima optužiti ih da svi oni samo hoće da iskoriste devojku.
A kako vi da znate koji je momak kakav? I kako da izbegnete da vas momak iskoristi? Saznajete kakav je koji momak tako što ga vremenom upoznajete, a to da vas iskoristi je veoma lako izbeći – nemojte raditi ono što ne želite. Ako vi radite samo ono što i same želite da uradite, onda tu nikakvog iskorišćavanja ne može da bude – kakvo je to iskorišćavanje ako ste uradile ono što ste vi htele, ako ste uživale, ako vam je bilo lepo?
Dokle god radite ono što vi zaista hoćete, dok ne popuštate nagovaranjima da uradite nešto što ne želite, dok ne popuštate emotivnim ucenama ni strahu od toga da vas neće više hteti ako ne pristanete na nešto što radije ne biste, nema tog momka koji će moći da vas iskoristi. Zato, opustite se, nađite momka koji želi slično što i vi, i uživajte!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.