Momci se lepe za vašu drugaricu

Nemalom broju devojaka poznata je situacija iz naslova. Njihova drugarica je lepa, i dopada se momcima, dok njih same ne primećuju. Takva situacija ume da zaboli, kada se osećate kao večito ružno pače koje svi ignorišu.
Niste ljubomorne na drugaricu. Drago vam je zbog nje. I vrlo je očigledno da je ona lepa – a očigledno je i da nije opsednuta time da se dopadne momcima, oni joj sami prilaze a da ona ništa i ne pokušava. Ne oblači se ništa specijalno, ne koristi mnogo šminke, jednostavno, lepa je, i momci joj stalno prilaze. A neki od tih momaka dopadaju se vama. Drugarica ne pokušava da "skine" momke koji vam se sviđaju, njoj kao da je i dosadno što joj toliko prilaze, zaista ni za šta ne možete da je okrivite, prema vama je zaista super, ali vas boli što je situacija takva, boli vas što se pored drugarice osećate kao ružno pače, boli vas što vas svi ti momci ignorišu.
Šta da učinite? Usredsredite se na ono što je lepo u vašem životu, ne na to što vas momci ne primećuju. Što više budete razmišljali o tome da vas momci i ne primećuju pored drugarice lepotice, manje su šanse da vam neko priđe, plus ćete se samo još gore osećati. Uživajte u drugim stvarima – u društvu dobrih drugarica, u raznim lepim stvarima koje vas zanimaju. Sada vam ne deluje tako, ali to što se trenutno momci ne interesuju za vas ne znači da će tako uvek biti, niti svi momci traže devojku koja izgleda kao vaša drugarica. Možda će proći još koja godina pre nego što momci počnu da vas primećuju, i to će vam se verovatno činiti kao večnost, ali pre ili kasnije primetiće vas, i ubrzo nakon toga nećete moći da se setite kako ste se osećali dok su jurili samo za vašom drugaricom.
Setite se da momci nisu sve, da pored njih postoji još mnogo toga lepog u životu, i uživajte u tim drugim stvarima. Uživajte u čemu god možete, a jednog dana ćete uživati i u pažnji momaka – ni tada to neće biti jedino što postoji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.