Momci, usporite!

Za svakog dečaka je veoma bitan trenutak kada uspe da „smuva“ devojku. Još kad im devojka dopusti da je poljube, pa pristane i na peting s njima (za seks su ipak premladi), dečaci se često osećaju kao da su na sedmom nebu. Ipak, trebalo bi da znaju da je u takvim situacijama najbolje ne žuriti.

Na šta konkretno mislimo? Na to što će veliki broj dečaka u takvoj situaciji pokušati, ili bar želeti, da devojci odmah dodirne (i ne samo dodirne) grudi, da je dodirne i pomiluje između nogu… Ne kažemo da u ovakvoj želji ima nečega lošeg ili pogrešnog, ali ako postupite tako, mogu se desiti neke negativne posledice. Koje?

Može se desiti da se devojka uplaši jer ste krenuli prebrzo za nju, pa da se povuče i više vam ne dopušta da je nešto mnogo dodirujete, a i kada je dodirnete, deluje stegnuto i kao da u tome uopšte ne uživa. Može se desiti i da devojka pomisli da ste kreten koji od nje želi samo seks i da vas ostavi. U svakom slučaju, ako krenete prebrzo, teško da će se bilo šta pozitivno desiti – zaista je retko da i devojka želi da se stvari razvijaju ultrabrzo. Šta onda učiniti?

Istražujte njeno telo, slobodno, ali to činite polako. Ispitujte kakvi joj sve dodiri prijaju i gde (može da se desi da devojka još ni sama ne zna u čemu uživa, tada ćete imati priliku da to zajedno s njom istražite i da za nju zauvek ostanete momak s kojim je mnogo toga lepog otkrila). U početku je najbolje da u potpunosti izbegavate uobičajene erogene zone kao što su grudi i intimni delovi – ako ste u stanju toliko da se suzdržavate, može da bude dobra caka da sačekate da devojka sama poželi da je dodirujete na tim mestima i da vam sama stavi ruku tamo.

Dakle, slobodno istražujte i ne ustežite se da devojku pitate da li joj nešto prija ili ne. Samo, istražujte polako, nemojte se odmah baciti na nju kao dete koje halapljivo grabi slatkiše. Verujte, devojka će to umeti da ceni, smatraće vas za zrelog i finog dečka, a do strastvenih dodira gde god ih želite će s vremenom sasvim sigurno doći.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.