Način ljubljenja vas odaje! (2)

Mokri poljubac: nakon ovakvog poljupca, osećate se „izbalavljeno“ kao da vas je lizalo previše prijateljski nastrojeno kuče. Osoba koja vas ovako ljubi verovatno veruje da su joj poljupci strastveni (ako već ne i izluđujući), ali je očigledno da nema baš mnogo iskustva – moguće je da nema ni nekih iskrenih osećanja prema vama. Ipak, takvu osobu ne treba odmah „šutnuti“; pokušajte prvo da je naučite da vas ljubi onako kako vi želite, a ako odbija da se na bilo koji način prilagodi, pa, jasno je da je više zaljubljena u svoju predstavu o sebi nego u vas.

Bombona poljubac: od dečka ili devojke ste dobili bombonu i tek što ste počeli da uživate u slatkom ukusu, u ustima vam se nađu i dečkov/devojčin jezik. Borba oko slatkiša počinje… Ovakva osoba veoma voli da se igra i da vam stalno smišlja nova iznenađenja, pa vam s njom nikada neće biti dosadno. Međutim, može biti da voli i konstantna nova uzbuđenja i rizik, recimo, to da bude u vezi s vama, a istovremeno da flertuje (nekada i ne samo da flertuje) s još nekim.

Poljupci po vratu, ušima, licu… Osoba koja vas ovako ljubi je veoma zainteresovana da otkrije kakvi vam sve dodiri prijaju, pa se zato ne ustručava da istražuje. Ta osoba je veoma maštovita i stalo joj je do toga da vam pruži zadovoljstvo; verovatno je da će brzo otkriti šta je to što vam prija, možda i neko vaše osetljivo mesto za koje ni vi niste znali. Uzvratite! Istražujte i vi šta toj osobi prija!

Grickanje usana (nekad i jezika): to su veoma strastveni poljupci. Osoba koja vas na takav način ljubi puna je strasti i više je nego verovatno da ne želi da se zadrži samo na ljubljenju. U takvim poljupcima može se jako mnogo uživati – ako ste raspoloženi za njih. Ako niste, bolje bi bilo da zamolite dečka/devojku da malo uspore.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.