Najluđe leto

Želite da vam ovo leto bude najlepše u životu? Ne trebaju vam egzotične destinacije, mondenske diskoteke niti elegantne jahte. Mnogo toga možete postići i kod kuće. Ako učinite bar neku od ovih stvari koje vam predlažemo, sigurno je da ćete se dugo sećati odmora 2003.

Sjedinjeni sa svemirom

Prespavajte bar jednu noć pod vedrim nebom; tamo gde nema nikoga sem vas, tihe prirode i moćnog zvezdanog neba. Ne zaboravite udobnu vreću za spavanje i sredstvo protiv komaraca!

Letnje kiše

Sručilo se kao iz kabla? Trk na ulicu, pevajte i igrajte (s kišobranom ili bez njega)! Sećate li se koliko su tople i primamljive lokvice vode? Bosim nogama skakućite iz jedne u drugu i prisetite se detinjstva.

Noćno kupanje

A ne, odlazak s društvom na pustu plažu je odavno provaljen. Skupite malo hrabrosti i idite u najbliži hotel. Provucite se pored uspavanog recepcionara i pravac hotelski bazen! Svi spavaju, a bazen ne radi… To je nezaboravno noćno kupanje. Istina, hotelski čuvari vas mogu isterati vrlo brzo, ali ćete se sigurno i za dvadeset godina sećati te avanture (makar trajala samo dvadesetak minuta).

Izlet u nepoznato

Odvažite se i s ekipom idite na autobusku stanicu. Sedite u prvi bus koji se sprema za polazak, ne obazirući se na to kud idete. Siđite na sledećoj stanici. Niste daleko od kuće, a saznanje da ste se bez određenog razloga našli u nepoznatom mestu je skroz fenomenalno. U prvom kafiću popijte kafu i vratite se kući. To je avantura u koju neće poverovati baš svi kada je budete prepričavali.

Letnji kokteli

U sparnim letnjim danima dosadno je ispijati jedno isto piće. Možete napraviti jednostavan koktel koji obožavaju mladi širom sveta. U posudu za punč sipajte litar i po hladnog soka od ananasa, pola litra gazirane mineralne vode, dodajte dve šoljice smrznutih višanja, litar seven apa i nekoliko tanko isečenih kriški limuna. Promućkajte, i to je sve! Znate li da i obična koka-kola može dobiti ukus egzotičnog pića samo ako dodate malo ekstrakta od vanile? Fale vam samo papirni suncobrančići i vaša terasa se za tren oka pretvara u Havajska ostrva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.