U trendu

Ne kontrolišite dečka/devojku

Odnedavno ste u novoj vezi i veoma rado provodite vreme sa svojim dečkom ili devojkom. Sad, pošto ta osoba ipak nije pupčanom vrpcom vezana za vas, nećete 24 sata biti zajedno – a može se desiti da vam upravo nerazdvojnost deluje kao najbolja varijanta. Šta onda? Onda vaš dečko ode da se nađe sa svojim ortacima, mada biste ga vi najradije zaključale u svoju sobu do sutra, i vi ga svaki čas zivkate mobilnim, "samo da mu čujete glas" (u prevodu, da ga kontrolišete). Možda vaša devojka izlazi s drugaricama, vi se složite s tim, ali zahtevate da se na kraju tog izlaska pridružite njoj i njenim drugaricama i da ona odmah zatim izađe s vama.
Prepoznajete se u ovoj priči? Ako je tako, na odličnom ste putu da "ugušite" svog dečka ili devojku i da vas njihovo društvo smatra ljubomornim smorom. S vremenom, vašem dečku ili devojci dosadiće vaša ljubomora i ostaviće vas.
Ko zna šta on ili ona rade dok su sa svojim društvom! Ko zna kakvu bi novu i interesantnu osobu mogli upoznati, osobu koja bi mogla da istisne vas! Aha, jeste, a možda se i drogiraju, ili obijaju trafike, ili kradu stereo uređaje iz automobila na parkingu, ili otimaju tašne bakicama, možda su zapravo tajni agenti koji rade za vladu neke druge države, možda vanzemaljci vrše eksperimente na njima… Šalu na stranu, jednom kad počnete s ljubomorom i pretpostavkama šta bi vaš dragi ili draga mogli da rade dok nisu s vama, pašće vam na pamet najšašavije ideje. A on najverovatnije igra basket ili igrice na kompjuteru sa svojim društvom, dok ona najverovatnije kafeniše s drugaricama, možda i merka nekog slatkog dečka za koga joj se čini da bi se dopao njenoj drugarici (hej, ona već ima dečka – vas, vreme je da "zbrine" i drugarice).
Zaboravite na kontrolu dečka ili devojke. Tako ćete ih samo odbiti od sebe. Umesto toga, "iskulirajte". Kad niste s njima, radite nešto što u njihovom društvu ne biste mogli ili na bilo koji drugi (naravno, ne protivzakonit) način uživajte, ne razmišljajući mnogo o tome šta on ili ona u tim trenucima rade. Tako ćete rasteretiti i sebe i svog dečka ili devojku i veza će vam biti mnogo lepša.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.