U trendu

Ne preterivati s porukicama

Nije mali broj onih koji su skloni tome da preteraju s količinom SMS poruka koje nekom šalju čak i ako im taj neko na poruke ne odgovara. To je prilično dobar način da navedete tu osobu da pomisli da ste davež i da poželi da se skloni od vas.
Recimo, njih dvoje su u vezi i ona mu pošalje slatku porukicu. On odgovori, ona mu pošalje još jednu. Njegov odgovor bude kraći, ona opet pošalje poruku (slično kao kad neko ne ume ili ne želi da završi razgovor telefonom, vi toj osobi pedeset puta kažete da sad morate da idete, a ona i nastavlja iako ste sve već rekli). On ne odgovori, ona nastavi da ga zatrpava porukicama. I nastavlja. I nastavlja. Moguće je da se usput i pita zašto joj on ne odgovara, a možda se i ne pita, nego samo nastavlja da šalje poruke.
Ćaskanje putem porukica može da bude slatko, mada ne može da zameni viđanje uživo (a ako mu putem porukica ispričate sve živo što vam je palo na pamet i što vam se desilo, o čemu ćete pričati kada se vidite?). Ali, ne treba s njim preterivati, kako ne biste "ugušili" osobu s kojom komunicirate. Prestala je da vam odgovara na poruke, a nema ničeg što morate da joj pošaljete (potreban joj je nečiji broj telefona, neki podatak ili nešto slično)? Onda prestanite i vi, za taj dan ili dok opet ne dobijete poruku od te osobe, osim ako vam ona sama nije rekla drugačije (na primer, u poslednjoj poruci je rekla da nema više kredita da vam šalje porukice, ali da vi samo nastavite sa svojim preslatkim tekstićima).
Kad se vidite s nekim uživo, lakše je reći da li ga smarate ili mu je zanimljivo ono što mu pričate (mada ima onih koji ni tada ne shvataju da dave sve oko sebe) nego kada komunicirate putem porukica. Ipak, to što vam neko ne odgovara prilično je dobar znak da u tom trenutku ili više ne želi ili ne može da komunicira, i da bi bilo dobro sačekati bar neko vreme.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.