U trendu

Ne propustite poljubac! (2)

„Davljenje“ u moru ili bazenu. Namerno!

Stari, ali vrlo efektan način da dobijete poljubac svog života. Sve što treba je da elegantno plivate što bliže njemu, diskretno „popijete“ malo vode i počnete izbezumljeno da mašete rukama, tonete i prevrćete očima. Najbitnije je da stvorite mnogo buke i, konačno, da dobro odglumite padanje u nesvest. Ne razmišljajte o tome da li izgledate smešno – pa vi se davite! Devojka u nevolji budi najplemenitije osećaje u muškoj podsvesti. Ne zaboravite: u najskrivenijem kutu svog uma većina momaka sanja o tome da postane spasilac na plaži, bar na pet minuta; oni koji to ne žele nisu ni vredni ženske pažnje, sigurno, i bez ikakve hemijske analize.

Lice umazano čokoladom (posebno usne)

Zamislite: u kafiću ste, uživate u omiljenom čokoladnom sladoledu ili kolaču. Za stolom do vašeg sedi sladak dečko. Čita knjigu, uživa u sunčanom danu ili naprosto gleda unaokolo. Kad vam se pogledi sretnu, morate imati malo te čokolade na usnama. Iskoristite bilo koji poznati pristup: pitajte ga koliko je sati, kojim autobusom da stignete na neko mesto, šta bilo. Samo, kada mu priđete, izgledajte dovoljno pristupačno!

Čestitke, čestitke!

Idete na rođendansku žurku? To je vaša najveća šansa. Kad mu pružite poklon, tiho ga pitajte da li ga, u toj posebnoj prilici, možete poljubiti. Definitno će klimnuti glavom i reći „da“, pa ga poljubite u usta. Uostalom, rekao je da želi poljubac! Gotovo da je sigurno da će mu se to dopasti više od poklona.

Zapravo, postoji toliko različitih načina da analizirate svog gospodina za ceo život. Samo slušajte šta vam srce govori i sve će biti u redu. Ako vam se ne dopadaju naši predlozi, ne silite sebe. Ipak, nije loše da se suprotstavljate svojim strahovima. Impulsivnost vam može doneti mnogo zabave u životu. Setite se samo naučnih premisa ili onog što možete izgubiti ako ne iskoristite svoju šansu. Ne morate ga ugnjaviti svojim poljupcima, ali nemojte ni propuštati savršene momente (koji god da su – prijatna večera, klasičan film u tami bioskopa ili šetnja u parku). Budite samouverene i bićete istinski srećne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.