Neće vas jer niste popularni

Može se desiti da se baš „naložite“ na neku od školskih „faca“, da jako želite da budete s njima u vezi, a da oni ne žele da budu s vama jer vi ne spadate među popularne. Postavlja se pitanje šta tu uraditi.
Ovo vam se neće dopasti, ali najbolje je ne uraditi ama baš ništa i zaboraviti na tu osobu. Znamo, to uopšte nije lako, zato smo i rekli da vam se neće dopasti. Ipak, razmislite: ako ta osoba, ma koliko vam „kul“ delovala, želi da izlazi samo sa „facama“, šta vam to govori o njoj? Da li mislite da bi vas, čak i da jeste „faca“ (a nema apsolutno ničeg lošeg u tome što niste), ta osoba volela? Ili bi vas samo šetala unaokolo, da vas svi vide, i da bude još veća faca jer izlazi s facom? I nije neka veza, osim ako je sve što vi u vezi želite to da budete viđeni s nekim popularnim, u nadi da će to i vama „podići cenu“.
Da ne bude zabune, nije preterano retko da „face“ izlaze s „običnima“, samo što sada ne govorimo o tome, nego o onima koji vas ne žele jer niste popularni, i samo zbog toga. Takve osobe zaista nisu vredne vaše pažnje, ali ako vam se baš jako dopadaju, racionalno ubeđivanje može da vam ne znači ništa – tada možete pokušati da se malo promenite, pa da i vi postanete popularni. Samo, ako to radite, pokušajte bar da ne budete popularni na „fufica“ način, to jest, da pažnju na sebe privlačite jeftinim trikovima kao što je prevelika količina golotinje i vulgarnost. A jednom kad postanete popularni i privučete pažnju simpatije, nemojte odmah podleći i pasti im u ruke, držite ih neko vreme na odstojanju i naterajte ih da se pomuče da dođu do vas – tako će vas više ceniti.
Najbolje je, ipak, ne baktati se sa svim tim, nego naći nekoga kome ćete se dopasti takvi kakvi ste, ko će vas voleti kao ličnost, a ne da samo izlazi s vama kao s popularnim parčetom mesanca koje želi da prošeta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.