U trendu

Neke greške pri flertu

O flertu se nikada ne zna sve, pa je moguće napraviti i greške – greške koje će dovesti do toga da budete pogrešno shvaćene. Evo nekih grešaka koje se dešavaju devojkama, kao i objašnjenja zbog čega su takvi postupci pogrešni.
Kad momci nisu baš najsigurniji u sebe, najlakši način da im se priđe jeste preko drugarstva – tako vas bolje upoznaju, a da se ne isprepadaju odmah (da, i momcima se dešava da se uplaše kada im priđe osoba suprotnog pola). Međutim, pazite da s tim drugarstvom, pa i imitiranjem dečaka, ne odete predaleko, jer se može desiti da onda budete viđeni kao još jedan dečak iz njegove ekipe. Devojka koja voli fudbal i ne brka igrače „Zvezde“ i „Partizana“ jeste super, ali devojka koja, kao i ostali dečaci, „pušta gasove“ ili pokazuje guzu, jednostavno neće biti viđena kao devojka.
Momci vole da smatraju da su duhoviti, a još i više vole da mogu da nasmeju devojku koja im se dopada (dobar način da vas dečak primeti jeste da se nasmejete kad se on našali – pomisliće da imate sličan smisao za humor, što je uvek privlačno). Ipak, sa smejanjem njegovim šalama ne treba preterivati, to jest, ne treba se smejati na sve što on kaže – nijedan momak nije toliko glup da bi mislio da je svaka rečenica koju izgovori urnebesno smešna, pa ako se smejete na sve, ispadate ili šašave ili neiskrene.
Svako ima svoje uzrečice, pa tako i dečko koji vam se dopada. Pazite samo da ne padnete u zamku ponavljanja njegovih uzrečica – tako ispada da nemate dovoljno samopouzdanja ni koliko da govorite na sopstveni način. Može čak da se desi da taj momak pomisli da ga namerno pratite, imitirate i uhodite.
Treba da momku koji vam se dopada kažete ponešto o sebi, ali bez preterivanja. Neophodno je ostaviti mu i dovoljno prostora da sam ispriča nešto, plus, on zaista ne mora da zna da ste u subotu bile s drugaricom u šopingu i da ste tom prilikom kupovale seksi donji veš – takva priča je neukusna.
Kad smo kod seksi priča: nije loše momcima skrenuti pažnju na to da ste devojka (neki počnu da vas podrazumevaju kao ortaka), recimo, tako što ćete nositi neku lepu suknjicu, ali ne treba preterivati sa seksi govorom tela. Oblačićete se onako kako se vama dopada, naravno, ali kada flertujete s momcima, uzmite u obzir i to da njih znatno više zainteresuje kad im devojka nagovesti (recimo, kada se ispod majice samo naziru grudi, ili kada se ispod suknje nazire oblik noge), nego kada im sve pokaže „kao na tacni“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar