U trendu

Nemojte upropastiti ljubljenje!

Poljupci su super, kako prvi poljubac (dobro, on ne ispadne baš uvek super), tako i oni kasniji. O poljupcima ste slušali još kao sasvim mali, dok su vam pričali bajke! Jedan princ je poljupcem probudio Uspavanu lepoticu, drugi je oživeo Snežanu, princeza je poljupcem od žapca stvorila princa… Neki bi rekli da je poljubac magičan. Ipak, moguće je upropastiti i magiju poljupca: mi ćemo vam reći kako, da biste znali šta prilikom ljubljenja treba izbegavati u širokom luku.
Beli ili crni luk ili neki sos koji ih sadrži u većoj meri: ukoliko ih jedete, ne bi bilo loše da tog dana izbegavate ljubljenje. Pranje zuba tu ne pomaže. Mogu vam pomoći neke bombonice za osvežavanje daha ili žvake, ali budite sasvim sigurni da je neprijatan zadah koji ostaje nakon belog ili crnog luka (inače, vrlo zdravih namirnica) u potpunosti nestao pre nego što poljubite svog dragog ili dragu – ukoliko biste voleli da oni ponovo požele da ih poljubite.
Cigarete: nećemo vas ovog puta "smarati" time koliko su cigarete loše po vaše zdravlje. Samo ćemo vam skrenuti pažnju na to da ako su vam dečko ili devojka nepušači, neće im baš prijati vaš poljubac. Neki bi to opisali sa: "Bljak, kao da poljubiš pepeljaru!" Zapravo, osećaj nije baš toliko neprijatan – ali nije ni mnogo daleko od toga. U svakom slučaju, nije nešto u čemu se uživa.
Herpes (ili groznica, ako vam izraz herpes nije poznat): ne samo da ružno izgleda već bi prilikom ljubljenja mogao i da pukne i da se njegova sadržina izlije. Bljak! Da ne spominjemo i da je zarazan. Dakle, ukoliko vaš dečko ili devojka imaju herpes, nemojte se ljubiti s njima. Ako herpes imate vi, nemojte se ljubiti sa dečkom ili devojkom, čak ni ako bi oni to prihvatili – "poklon" u vidu prenesene zaraze zaista nikom nije potreban.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.