Novi Tupac-ov album

Kako stvari stoje, 2pac-ova muzika koju smo do sada slušali bila je samo vrh ledenog brega. Pet godina posle smrti ovog legendarnog repera, Death Row Records izdaje novi materijal pod nazivom „Until the End of Time“. U pitanju su pesme koje je 2pac snimio u periodu između svog boravka u zatvoru 1995. godine i tragične smrti septembra 1996. godine.

„Until the End of Time“ su producirali direktor Death Row Records-a, Suge Knight, i 2pac-ova majka Afeni Shakur. Prvi dupli CD će biti izdat 27. marta, a drugi se očekuje krajem godine.

Tupac Shakur je rođen 1971. godine. Stradao je 13. septembra 1996, pošto je u Las Vegasu na njega pucano iz pištolja. Vozač je pri tom bio samo okrznut metkom, ali ne i povređen. Mediji su često prikazivali tamnu stranu ovog repera. Istina je da je Tupac posedovao talenat za pisanje poezije i kazivanje priča, a njegov kvalitet kao pisca je rastao u toku vremena. Sa svojih 25 godina on je uspeo da dotakne milione ljudi kroz svoju muziku i filmove, a tragična smrt je uticala da priča o njegovom životu preraste u pravu legendu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.