U trendu

On šalje poruke, pa vas ignoriše?

Život bi nam svima bio jednostavniji kada bismo s lakoćom razumeli postupke drugih ljudi. Nažalost, nije tako, pa je nekad potrebno nagađati, analizirati, tražiti mišljenje sa strane… Kao u primeru iz naslova, kada mnogim devojkama ne bude jasno zbog čega se on tako ponaša.

A nije mali broj devojaka kojima se to desilo. Neki dečko im svaki čas šalje SMS poruke, ali za tim ne usledi ama baš ništa – ne pokuša da im priđe, da razgovara s njima; iako u porukicama piše sve i svašta, uopšte ne pokušava bilo šta da inicira van poruka. Kao da je van sveta SMS poruka ignoriše, kao da osim u porukama ona ne postoji za njega. Zašto li se tako ponaša?
Više je mogućih objašnjenja, a mi ćemo dati tri najverovatnija. Jedno je da se on često dosađuje i tada šalje stotine porukica raznim devojkama iz svog imenika. Tim porukama ne misli ništa, samo ubija vreme, i naravno da za njima neće uslediti nikakva konkretna akcija.
Druga mogućnost jeste da mu cilj nije puko ubijanje dosade; porukicama pokušava da „provali“ koja bi devojka lako, bez truda s njegove strane, pristala da se ljubi i mazi s njim, moguće i više od toga. I takve poruke pošalje gomili devojaka, i šalje ih ponovo i ponovo, u nadi da će neka pristati – a on ne mora nijednom da se suoči s odbijanjem uživo.
Treća mogućnost, i to sasvim moguća, jeste da mu se jako dopadate, ali i da je veoma stidljiv i da mu nije teško da vam pošalje i hiljadu porukica, ali ne ume da vam priđe. Možda vam je u porukicama rekao nešto blesavo zbog čega ga je sada blam, pa ga to dodatno sprečava da vam priđe.
Šta vi tu da uradite? Pokušajte da razgovarate s njim, da ćaskate o nečemu – ne preko porukica, već licem u lice. Početna tema može da vam bude nešto što vam je napisao u poruci (ako vam je stvarno poslao jako veliki broj poruka, sigurno će se tu naći i nešto čime bi se mogao početi razgovor). Nastupite prijateljski, ali ne previše agresivno niti prenapadno. Moguće je da će razgovor isprva teći nespretno, ali ćete vremenom već iz njegove reakcije videti da li se interesuje da priča s vama – a odatle ćete već nekako dalje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Погледај коментаре (2)