U trendu

On se stalno glupira pred vama

Ima postupaka dečaka koji su devojkama potpuno nejasni, a jedan od takvih je i dečačko glupiranje. Može da bude nejasno i zašto se neki momak stalno vrti oko vas s nekim glupim šalama – ili s dobrim šalama. U svim navedenim slučajevima, najverovatnije ga privlačite.
Nije posebno verovatno da će vam danas neki dečak pisati poeziju kako bi vas privukao, ili da će doći po vas na belom konju (ukrao ga je s hipodroma, šta li?). Takođe, ako je mlad (uobičajeno za tinejdžere), mogao bi da nema mnogo iskustva u privlačenju devojaka – a to ne isključuje mogućnost da mu se neka devojka dopadne i da želi da je privuče. Recimo, vi.
Onda počne da se glupira pred vama, ne bi li vam privukao pažnju. Radi nešto za šta se nada da će vas impresionirati, što može nezgodno da se završi – na primer, pokušava da vam pokaže kako se odlično snalazi na poledici, pa padne i "razbije" se. Ili vam stalno priča neke šale, što je super ako je dobar u tome, zamorno ako nije, a u svakom slučaju on to radi u nadi da će vas nasmejati – nije nikakva tajna da svi vole da se smeju i da će rado provoditi vreme s osobom koja je u stanju da ih nasmeje.
Ne kažemo da će se svaki momak kome se dopadate tako ponašati. Ima i stidljivih momaka, baš kao i devojaka – i, baš kao što vama može da se desi da se skroz spetljate i da ne možete ni da "beknete" kad se u blizini nađe dečak koji vam se dopada, to se može desiti i momku. Ali, ako se neki dečak stalno mota oko vas i radi upadljive stvari (ne u smislu da ste u istom odeljenju, on se glupira da bi zasmejao svoje drugove, a vi to vidite prosto jer ste u istoj učionici), vrlo je verovatno da mu se sviđate – a ako se i on vama dopada, ne bi trebalo da bude preteško da priđete jedno drugom i da ga vremenom naučite kakvo vam se ponašanje više sviđa. A možda vremenom zavolite i to njegovo glupiranje – hej, neće svako rizikovati da se "polomi" da bi vas impresionirao!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.