U trendu

Oni i neizdepilirane devojke

Devojke se, uglavnom, ne depiliraju zbog momaka, već zato da se ne bi blamirale pred svima time što su im noge dlakave (pod pretpostavkom da živite negde gde nije uobičajeno da su devojkama i ženama neizdepilirane noge). Ipak, povremeno postave i pitanje da li bi momcima bilo odbojno ako im noge ne bi uvek bile savršeno glatke.
Uopšteno govoreći, momcima se više dopada kad devojka ima potpuno glatke noge. Ima i dečaka i muškaraca koji više vole kad devojka ne brije (ili ne depilira) noge, ali takvi su danas u manjini. Međutim, ni oni koji su za to da noge njihove devojke budu glatke i mekane neće praviti pitanje oko svake dlačice – ako je opšti vizuelni i taktilni utisak prijatan, one tri dlake koje vas izluđuju momci neće ni primetiti.
A šta ako se nekad desi da opšti vizuelni i taktilni utisak ne bude prijatan? Na primer, neko vreme niste imale novca za depilaciju, a ne želite da koristite brijač, pa su vam noge postale dlakave? Ili, dlačica se obično oslobađate brijačem, ali ste nekoliko dana bile lenje i sad su vam noge bockave? Hoće li vas momak ostaviti zbog toga? Ne. Tačnije, ako i jeste osoba koja bi vas ostavila jer se potrefilo da vam neko vreme noge budu dlakavije nego inače, to nije razlog za nerviranje – biće vam bolje bez takvog.
Razmišljajte o tome na sledeći način. I vama se verovatno dopada kad je vaš dečko glatko izbrijan pa vas ništa ne bocka kad se ljubite s njim, ali ako ponekad nije izbrijan, pa vas čak i malo izbocka, nećete ga ostaviti zbog toga, zar ne? Tako ni vas neće ostaviti dečko ako vam noge nisu uvek savršeno glatke, naročito ne ako se radi o dužoj vezi.
Ukratko: nežne, glatke noge (u toku cele godine, ne samo onda kada se zbog letnje suknjice odlično vidi koliko redovno se depilirate ili brijete) jesu nešto veoma prijatno, i vašem dečku i vama, ali nisu presudna stvar – a svakako vam nijedan normalan dečko neće zameriti ako se ponekad desi da ste malko dlakavije nego što se i njemu i vama dopada.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.