Oni „padaju“ na… (1)

Jedno od večitih pitanja: kako da vas primeti dečko koji vam se dopada? Jednom kad vas primeti, šta dalje? Kako ga navesti da i dalje bude jako, jako zainteresovan? O tome je dato već mnogo saveta; nažalost, često se čuje nešto u smislu "koliko ljudi, toliko ćudi", to jest, da je svaki dečko priča za sebe. Opet, postoje li bar neke "fore" na koje će većina dečaka "pasti"? Postoje!
Komplimenti: smatra se da devojke treba obasipati komplimentima (sasvim tačno), pa se, nekako, na dečake u toj priči zaboravi i tako oni prilično retko dobijaju komplimente. Prijaju im koliko i devojkama. Zato, jedan od najlakših načina da privučete pažnju dečka koji vam se dopada jeste da, jednom kad nađete zgodnu priliku da mu budete blizu, kažete nešto tipa "lepo mirišeš" ili "taj duks ti super stoji" ili nešto slično. Pošto dečaci nisu baš navikli na komplimente, rastopiće se čim čuje nešto slično i automatski ćete mu postati interesantni.
"Šta ćeš da popiješ?" To je veoma, veoma zgodno pitanje da se postavi dečku koji vam se dopada kad ste na nekoj žurci ili u diskoteci. Kao i davanje komplimenta, i to je potpuno neobavezno, tako da, ako nije zainteresovan za vas, može jednostavno da kaže: "Ništa, hvala ti" i da oboje iskulirate situaciju. Pošto je i dalje uobičajeno da dečko prvi priđe, ovim potezom ćete mu svakako privući pažnju kao devojka puna samopouzdanja. Odmah dobijate i odgovor na dilemu da li je zainteresovan za vas – ako naruči piće, jeste. Dok odlazite po piće, ima i priliku da vas dobro osmotri – vrlo praktičan pristup.
Igra zvana "udaranje čežnje": zvuči kao strašno otrcana stvar, ali i dalje funkcioniše, i to odlično. Dakle, jednom kad ste izašli, a još uvek niste i zvanično zajedno (to jest, on se i dalje ne izjašnjava), korisno je da ne odgovarate baš odmah na njegove SMS poruke, kao i da mu niste u svakom trenutku dostupne. Time budite "lovački instinkt", koji postoji u svakom dečaku, i on će se sve više truditi da dopre do vas; pazite samo da baš ne preterate sa ovom taktikom, da ne bi pomislio da zapravo uopšte niste zainteresovane za njega. Još nešto: da bi ova taktika imala najbolji mogući efekat, potrebno je da, jednom kad se nađete s njim, budete maksimalno ljubazne i drage – on će na taj način steći utisak da vas je konačno "ulovio" i neće želeti da se odvoji od vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.