U trendu

Pamela Anderson i Tomi Li – svađa oko dece

Posle završetka jednog od najspektakularnijih brakova američkog javnog života, sprema se još jedna sudska drama u kojoj su glavni akteri isti: Pamela Anderson i njen bivši muž, Tomi Li. Ovoga puta, spor će se voditi oko starateljstva nad njihovo dvoje dece Brendonom (5 godina) i Dilanom (3 godine). Zahtev za puno starateljstvo podnela je Pamela, i u slučaju da ona dobije spor, poništiće se dogovor o zajedničkom starateljstvu koji su Pamela i Tomi napravili posle njihovog razvoda 1998. godine. Pamela Anderson takođe traži od suda da nadgleda Tomijeve posete dečacima i da mu naredi da ide na terapije za kontrolu besa.

Tomiju Liju (nadimak T-Bone) je ovo treći razvod u nizu. Prvi put se oženio još 1984. godine i u tom braku je bio ukupno dva meseca. Dve godine potom ženi se glumicom Heder Loklir (Heather Locklear), koja je nama poznata iz serija „Dinastija“ i „Melrouz Plejs“. Dve godine nakon završetka tog braka, ženi se Pamelom Anderson.

Po pisanjima američke štampe, Pamela je iznela niz optužbi protiv bivšeg muža, na čitavih petnaest strana, uključujući i optužbe o njegovom veoma lošem ponašanju. Advokat Tomija Lija je opovrgao takve navode i podsetio da je do pre dva meseca Pamela javno izjavljivala kako je Tomi divan otac. Međutim, postupci iz prošlosti Tomija Lija idu samo Pameli u prilog.

Naime, u februaru 1998. on je uhapšen zbog fizičkog zlostavljanja svoje tadašnje žene, Pamele Anderson, nakon čega je i optužen za zlostavljanje žene i dece. Proveo je šest meseci u samici jer je prekršio dogovore o uslovnoj slobodi. Okružni tužilac je odbacio tužbu za nasilje nad ženom i decom, ali je Tomi morao da plati pravne troškove Pameli i da krene na terapiju za kontrolu besa. U aprilu 1999. godine napušta bend „Motley Crue“ i započinje samostalan projekat „Methods of Mayhem“. U tom periodu se pomirio i sa bivšom suprugom, ali to nije bilo dugog veka.

Prijatelji Tomija Lija optužuju Andersonovu da je pokrenula prljavu kampanju protiv bivšeg muža i da je takvo njeno ponašanje zapravo rezultat toga što je Tomi tražio veće privilegije po pitanju starateljstva nad decom. Oni nagovaraju Tomija da „skine rukavice“ i da se upusti u borbu na istom nivou.

Pamela Anderson je trenutno u vezi sa Kidom Rokom (Kid Rock), kompozitorom i glumcem. Puno ime Kida Roka je Robert Džejms Riči (Robert James Ritchie) i poznat je kao jedan od kompozitora muzike za film „Nemoguća misija 2“. Par očekuje bebu na proleće 2002. godine.

Najjavniji brak Holivuda pretvorio se u najjavniji razvod i skandal. Izgleda da ništa drugo ne možemo očekivati ni od borbe za starateljstvo nad decom, jer je Tomi uzvratio udarac izjavom da Pamela ne predstavlja deci ništa bolji uzor posle izjava jednom magazinu da ona i Kid Rok piju pivo sa decom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.