U trendu

Pokušavate da budete „njegov tip“

U pokušaju da se dopadnu momku s kojim žele da budu, mnoge devojke će se potruditi da budu onakva devojka kakvu on želi. To im neće doneti sreću u ljubavi, jer je foliranje krajnje naporno, stalno će se osećati uplašeno i u suštini nevoljeno. Momak zbog kojeg se tako pretvarate nije onaj kakvog želite.
Ne kažemo da vas takav momak ne može privući, da vam se ne može dopasti. Očigledno je da vam se dopada i da vas jeste privukao. Ali, kakva je to sreća ako s njim gledate horor filmove od kojih se ježite, a nikad romantične komedije kakve vi volite? Kakva je to sreća ako svaki put kad on dolazi kod vas vi sakrivate svoje CD-ove Rikija Martina i slušate vrištanje Merilina Mensona – koga ne podnosite, i usiljeno se smeškate i pravite da vam je to baš "kul"? Jasno, ovde smo koristili neke stereotipe, ali shvatate poentu.
Momak kakvog želite uz sebe će prihvatiti da sa vama sluša vašu omiljenu muziku i gleda filmove kakve vi volite, jer mu je stalo do toga da vama bude lepo s njim. Ne kažemo da će stalno biti samo onako kako vi volite, da će sve biti podređeno vašem ukusu, ali biće i toga, biće ga dosta, jer se vaš momak trudi da vam ugodi.
Još i važnije od toga, od momka kakvog zaista želite, s kojim ćete zaista biti srećne, nećete morati da krijete šta je to što volite, nećete morati da se pretvarate da ste nešto što niste, jer ćete mu se sviđati baš takve kakve ste. Vi jeste super baš takve kakve ste, i nije vam potrebno da se folirate da biste našle dečka.
Bez foliranja, bez pretvaranja, bez prikrivanja! Vi ste takve kakve ste – ako to nekom momku ne odgovara, onda on i nije momak za vas. To ne znači da je on loš, samo da nije za vas i da vi niste za njega – a sigurno će se naći puno momaka kojima ste super baš takve kakve ste.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.