U trendu

Preboleti bivšeg dečka

Ukoliko svog bivšeg dečka ne možete da izbacite iz glave, vrlo lako možete postati opsednute tom strašću iz prošlosti. Jedini način da rasterate stare duhove jeste taj da ga potpuno eliminišete iz svog sistema.

Oslobodite se demona

Da biste mogle da nastavite sa svojim životom i krenete dalje, oterajte sve opake demone. Morate preživeti sva osećanja, makar bila bolna. Ne pokušavajte da se suzdržite. Potpuno je normalno da osećate tugu, neraspoloženje, nemir, razočaranje, usamljenost, pa čak i potpuni bes.

Razgovarajte sa nekim ko je na vašoj talasnoj dužini i u koga imate poverenja. Udarajte svom snagom po jastuku, isecite fotografije svog dečka, uradite bilo šta što će pomoći da izbacite iz sebe osećanja koja vas pritiskaju. Ako sve te emocije budete zadržavale u sebi, uvek će vas proganjati.

Ostavite prošlost iza sebe

Smognite snage i zatvorite imaginarna vrata kako biste zauvek sprečile ponovnu invaziju ovih teških emocija. Počnite time što ćete iz vidnog polja ukloniti sve što vas podseća na bivšeg dečka. Napravite nov raspored u sobi kako bi izgledala drugačije od sobe u kojoj ste bile zajedno sa njim.

Sačinite listu svih razloga zbog kojih vam je bolje bez njega (ne zaboravite da dodate sve one negativne poene, sigurno ih ima). Onda napišite i spisak svih onih stvari koje želite od svog budućeg dečka. Ubrzo ćete uvideti da je bolje ostaviti prošlost za sobom i da vam budućnost donosi mnogo boljih stvari.

Dan za danom

Duhovi završene veze vrebaće vas još neko vreme, pa je vrlo bitno da sačuvate snagu i ne pokolebate se. Ne zapitkujte da li vas je zvao dok ste bile van kuće. Nemojte opsesivno proveravati da li vam je stigao novi imejl. Šta god činile – oduprite se iskušenju da ga pozovete. Najbitnije je da prestanete da razmišljate o njemu. Nemojte sanjariti o tome kako bi bilo kada biste se pomirili. Znamo da je ovo najteži deo, ali morate izdržati i prevazići takvo razmišljanje.

Život posle bivšeg

Svako iskustvo slično ovom menja vas i oblikuje, a to je, ma kako u ovom trenutku izgledalo, zapravo dobra stvar. Kroz takva iskustva učimo i nastavljamo dalje kao nove i bolje osobe. Ovo je sjajan trenutak da reorganizujete svoj život i postavite sebi nove ciljeve. Ne osvrćite se. Vaša prošla veza je mrtva – neka počiva u miru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.