Prepoznati one prave (2)

Kad nisu s vama, grooozno vam nedostaju jer vam nisu samo dečko ili devojka – oni su vam i prijatelji; kao i kad vaš super prijatelj ili super prijateljica nekud odu, nedostaju vam kad niste s njima. Naravno, to ne znači da morate sve vreme provoditi s njima – ako se nekad razdvojite (recimo, on ili ona odu u vikendicu sa svojima, a vi na neku tamo svadbu), biće vam još lepše kad ponovo budete zajedno, plus ćete imati hiljadu novih stvari da ispričate jedno drugom – ali, kad god niste zajedno, jako vam nedostaju.

Nikad vas ne prisiljavaju da birate između njih i neke druge, vama drage osobe: to je jako bitno. Niko, čak ni vama veoma bliski prijatelji ili prijateljice, nema prava da vas tera da birate između njih i nekog drugog. Super dečko ili devojka nikad vam se neće mešati u izbor prijatelja i prijateljica – ne moraju da im se sviđaju vaši prijatelji, kao što ni vama ne moraju da se sviđaju njihovi, ali vas svakako neće terati da birate. Stvari se, čak i u slučaju najvećeg neslaganja, uvek mogu organizovati tako da neko vreme budete sa dečkom (devojkom), a neko sa svojim društvom, i da se tu niko ne oseti povređeno ni zapostavljeno.

Verujete jedno drugom: to jest, između vas nema tajni. Dobro, ako su vam se pre njih dopali njihov drug ili drugarica, nije obavezno da im to i kažete, ali jednom kad ste u vezi, ništa ne krijete jedno od drugog. Na prošlost lepo zaboravljate (nikakvo prekopavanje po njoj nije obavezno, preterano kopanje je čak vrlo nepoželjno) i uživate u sadašnjosti i budućnosti.

Ne želite da menjate jedno drugo: ukoliko želite da oni promene frizuru ili kompletan imidž, da bi ličili na neku zvezdu koja se vama dopada, to jednostavno nije to, kao ni ako ste se uopšte „smuvali“ s njima jer vam liče na vašu omiljenu zvezdu. Ovakve veze su kratkog veka. Ako se dopadate jedno drugom baš takvi kakvi ste (pa, i počeli ste da se zabavljate s njima jer su vam se baš oni dopali) – to je ono pravo!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.