U trendu

Preživeti vezu na daljinu (2)

Ukoliko imate „vašu“ pesmu, i to možete da iskoristite. Kao jedno, možete da je slušate svaki put kad vam dečko ili devojka nedostaju. Pored toga, možete da je koristite i kao melodiju za mobilni – ili da podesite da ta melodija ide onda kada vas on ili ona zovu.

Verovatno se često čujete i verovatno svakog dana razmenjujete SMS poruke. Međutim, to vam nije dovoljno, zar ne? U takvim situacijama često nešto ostane nedorečeno. Zato možete jedno drugom da pišete i pisma (ne mislimo samo na elektronsku poštu, veoma je lep osećaj kada primite „starinsko“, rukom pisano pismo) u kojima ćete beležiti svoje misli i osećanja.

Kalendar: u njega ćete veoma često gledati dok s nestrpljenjem iščekujete sledeći put kada ćete se videti. Lep je osećaj kada precrtavate dane i prosto gledate kako se približava dan vašeg ponovnog susreta.

Dok čekate na sledeće viđenje s voljenom osobom, smislite, a zatim i napravite, neki poklon – iznenađenje za njega ili nju. Neka to bude nešto što ste sami napravili – vama će pravljenje poklona ispuniti vreme do sledećeg susreta, a vašem dragom ili vašoj dragoj će se sigurno dopasti što ste se potrudili da im sopstvenim rukama nešto napravite.

Biće, nesumnjivo, trenutaka kada će vam se činiti da više ni sekundu ne možete da izdržite, da morate smesta da vidite voljenu osobu. Ipak, pre nego što učinite nešto nepromišljeno – pre nego što sednete na prvi autobus koji ide u njegov ili njen grad a da se nikome ne javite – udahnite duboko nekoliko puta i pokušajte da se smirite. U takvim situacijama najviše će vam olakšati bol zbog razdvojenosti ako pozovete dobru drugaricu ili druga i s njima odete u neku akciju – u bioskop, na žurku, na basket…

Naravno, ne morate da primenite sve što smo vam predložili, odaberite ono što vam se dopada. U ovakvim situacijama glavno je da makar u mislima ostanete blisko povezani s voljenom osobom, inače će, zaista, vaša osećanja s vremenom izbledeti a vaša veza se okončati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.