Problem sa dečkom

Kada ste sami on je najnežnije i najosećajnije biće koje si ikada upoznala. Ali, čim izađete među ljude (tačnije kada se nađete u blizini njegovih drugova) njegovo ponašanje postaje značajno drugačije! Tada ti se često podsmeva, ironičan je, a ni u snu te ne bi držao za ruku i zvao svim onim slatkim imenima koje je upotrebljavao do minut ranije… U čemu je problem?

Kada je u društvu svojih drugova, dečko će se prema devojci ponekad ponašati kao da je ona jedna od njih, uspostaviće sa njom „drugarski odnos“ sa svim oblicima ponašanja koje on sa sobom nosi. Tu spada i gore pomenuto zadirkivanje.

Devojka u ovakvim situacijama mora precizno da odredi šta je to što joj smeta i da svom dečku to kaže onda kada su sami. Trebalo bi da pita: „Zašto si mi se podsmevao zbog novih čizmi? Pa pre par sati su ti se dopadale!“

Takođe, devojka bi trebalo da pokuša da sve ono što joj dečko kaže pred društvom ne prima previše k srcu. Dobro bi bilo da mu i ona ponekad uzvrati istom merom, da se i ona našali na njegov račun nekom dosetkom. Zahvaljujući ovoj „tehnici“ ona će ga podsetiti kako se oseća i pokazaće mu da zna kako da podnese šalu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.