Procenite potencijalnu suparnicu po noktima

Postoji mnogo tekstova tipa „procenite ovo-ili-ono po tome-i-tome“, tekstova čija je glavna svrha da vas zabave, a ponekad se u njima nešto i potrefi. Jedan od načina da nekog procenite – potencijalnu suparnicu, na primer – može da bude i po noktima te devojke, a evo i kako.
Za početak, da objasnimo šta „potencijalna suparnica“ znači: za potrebe ovog teksta, to je svaka devojka osim vas samih, jer bi, teoretski posmatrano, svaka devojka mogla da se zainteresuje za vašeg dečka. Ali, da li će nešto i učiniti povodom te zainteresovanosti? Odgovor na to vam može dati izgled njenih noktiju.
Nokti su joj podsečeni do mesa, kao da ih je isekla brzo i temeljito; nisu nalakirani. I ostatak njenog izgleda je u skladu s noktima: čisto, manje-više uredno, i nimalo ukrašeno. Ovakve devojke se ne morate bojati, ona ima drugih briga nego što je preotimanje vašeg dečka. Možda brine o ekologiji, o miru u svetu, o sudbini planete, a možda ima neka specifična interesovanja van kojih je potpuno nezainteresovana. U svakom slučaju, otimanje tuđih momaka teško da je zanima – najverovatnije i ne zna da vaš dečko postoji. Možda ne zna ni da postojite vi, izuzev ako se interesujete za slične stvari.
Nokti su joj izgriženi do mesa, neuredni su, a i inače ta devojka nije nešto uredna (o doteranosti tek nećemo). Ona vam definitivno nije pretnja. Takva devojka ima svojih briga, ličnih (problemi u porodici, na primer, ili ima nekakvu krizu u životu), i teško da uopšte razmišlja o momcima – a još su i manje šanse da razmišlja o tuđim momcima.
Nokti su joj dugački, moguće i predugački za vaš ukus, i upadljivo nalakirani (jarkocrveni lak bio bi tipičan, ali moguće su i druge upadljive boje). I inače se oblači preupadljivo i s velikim nedostatkom ukusa – na takvoj devojci kombinacija prevelikog dekoltea i prekratke suknje, čak i kad dolazi u školu, ne bi bili neuobičajeni. Ona hoće da joj se dive, da je primete, i to što više njih, to bolje. Otimanje tuđih momaka samo zato što su tuđi lako bi mogao da joj bude hobi, što znači da bi se lako moglo desiti da pokuša da preotme i vašeg, makar ranije, dok je bio slobodan, za njega pričala da ga u životu ne bi ni pogledala.
Nokti su joj lepo oblikovani, uredni, nenalakirani ili nalakirani nekom nežnom bojom; možda ponekad upotrebi i jaču boju, ako je to zabavlja. Oblači se s ukusom, nekada ženstveno, nekada sportski, zavisi od raspoloženja i prilike. Ova devojka za vas ne predstavlja nikakvu pretnju – ili već ima divnog dečka koga jako voli i koji je obožava, ili trenutno nije zainteresovana za vezu. U svakom slučaju, ne pada joj na pamet da otima vašeg.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.