U trendu

Providne majice

Verovatno ste primetili da su prodavnice prepune providnih majica; i razne mrežaste majice takođe su u trendu. Ovakva odeća lepo (i izazovno – definitivno nije za stidljive!) izgleda i pravi je hit ove sezone, samo, moguće je da ste se upitali s čime se to nosi (i kako da ubedite roditelje da vas puste da u tako nečemu izađete iz kuće). Tu smo da odgovorimo i na takve dileme.

Ako pratite šta se dešava na modnim pistama, sigurno ste primetili mnoge manekenke u providnim majicama – kao i to da ispod takvih majica ne nose ama baš ništa. Naravno, ne preporučujemo vam da i vi isto postupite, osim ako želite da vas roditelji zaključaju u sobu i ne puštaju napolje dok ne obučete nešto pristojno, da iskačete kroz prozor, da vas u školi zezaju prijatelji a nastavnici pošalju kod direktora (koji će pozvati vaše roditelje da vas odvedu kući, a verovatno biste dobili i ukor).

Vitke devojke čiji roditelji imaju veoma slobodoumne stavove mogu da ispod providnih majica nose veš boje kože; naravno, ne kada idu u školu, i dobro bi bilo da u takvoj odeći nikuda ne idu same i da se ne odvajaju od društva (neka bar jedan snažan momak bude u društvu). Ako imate stomačić ili ako ne želite da se osećate baš previše izloženo, ispod providne majice možete obući neki topić – to već sasvim pristojno izgleda, a i pokriva činjenicu da u predelu stomaka ne ličite na dasku za peglanje.

Postoji još jedna mogućnost, uz koju ćete izgledati „kul“ i kao sasvim fina, ali i elegantna devojka: to je da ispod providne ili mrežaste majice nosite još jednu majicu, neku čija boja atraktivno izgleda u kombinaciji s majicom odozgo. Tako na vaš odabir garderobe, kao ni na vašu pristojnost i manire niko neće moći da ima primedbe – a vi ćete izgledati „kul“ i biti u trendu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.