Pseći život?

Kad se kaže „pseći život“ ili „pasji život“, obično se misli na nešto loše, neprijatno – na jadan život, pun problema, na životarenje. Međutim, ne žive svi psi loše; neke od kuca žive na zaista visokoj nozi – verovatno ste pogodili, to su ljubimci bogatih. Evo šta su sve neke zvezde spremne da nabave za svoje mezimce.

Kristina Agilera jako brine da se njena terijerka Lusi ne smrzne u toku šetnje, pa joj je nabavila džemper od kašmira u boji njenog krzna. Cena? Sitnica – 150 evra. Za slučaj da se Lusi umori, Kristina sa sobom nosi i kožnu torbicu napravljenu po terijerkinim merama, kako bi mogla da je nosi.

Britni Spirs tvrdi da njen jorkširski terijer Mohito ne voli šetnje i umaranja. Zato je za njega nabavila 20 različitih torbica (valjda da kuci ne dosadi stalno jedna te ista torba) u kojima ga nosi. Cena svake od ovih torbica je 450 evra. Britni je takođe potrošila nekoliko hiljada dolara na Mohita kako bi njen mezimac uvek bio u trendu – uglavnom mu kupuje majice, džempere i šnalice.

Pas Džesike Albe – Sid, prilično je nemiran i voli da beži. Zato mu je ona nabavila „Swarowski“ ogrlicu od 250 evra i povodac, takođe optočen „Swarowski“ kristalima, od 500 evra. Mada, priča se da Sid i dalje samo vreba priliku da se malo istrči…

Glumica Paris Hilton svojoj čivavi Zvončici (Tinkerbell) kupuje „Šanel“ kostime i džempere u vrednosti od 200 dolara. Pored toga, i Zvončica ima svoju torbu u kojoj ga Paris nosi, a koja je koštala „tričavih“ 1.750 dolara. Plus, ovo mezimče ima i svoj krevet i satensku posteljinu. „Pasjeg“ li života, zaista…

Keli Rouland redovno vodi svog jorkširskog terijera Mošu sa sobom kad ide na masažu – kako bi i kuca uživala u blagodetima ovog tretmana. Moša takođe redovno dobija džempere, majice od 200 evra i šnalice od 300 evra.

Sad, neka neko kaže kako vi trošite previše na svoju garderobu…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.