U trendu

Puno vremena provodi s prijateljima, da li vas vara?

U vezi neretko postoji i ljubomora, bilo da ste s vezama tek počeli pa i ne znate kako sve to treba da izgleda (ionako ne postoje čvrsta pravila), bilo da ste nešto stariji, ali svejedno prilično nesigurni. I onda se može desiti da sebi postavite pitanje iz naslova.
Zapravo, pitanje se ne postavi samo ako puno vremena provodi s prijateljima, neretko se postavi ako iz bilo kog razloga ne provodi to "puno vremena" s vama. Može to da bude i ako ima česte i naporne treninge, i ako puno vremena provodi s porodicom, ili baveći se nekim hobijem koji vas ne zanima, ili…
Ono što je dobro znati jeste to da, veoma često, to što je neko s vama u vezi ne znači da će sve svoje slobodno vreme posvetiti vama. I dalje ima i porodicu i prijatelje, neka interesovanja nevezana za vas… Ne znači da vas neko ne voli ako u životu ima još nešto što ga interesuje osim vas – a ne znači ni da vas vara.
S druge strane, nije nemoguće da vas vara, mada, i kad bi mnogo više vremena provodio s vama, opet ne biste mogli da budete sto posto sigurni da vas nije prevario. Vreme i prilika se nađu, ako neko baš hoće. Ali, ako ćete biti sve vreme sumnjičavi, ako ne verujete voljenoj osobi, čemu onda ta veza?
Kad sebi postavite ovakvo pitanje, najbolje je malo bolje ispitati voljenu osobu. Ne kao da ste u policiji, nego saznajte s kim se to tačno druži voljena osoba, upoznajte ih i vi, saznajte više o hobijima, treninzima, interesovanjima, tako ćete imati i bolju predstavu koliko je potrebno vremena da se nešto obavi, koliko je neko umoran posle toga i voljan ili nevoljan da izađe i vidi se s nekim.
Ukratko: bolje se upoznajte sa životom voljene osobe, pa ćete imati i mnogo bolju ideju o tome da li vas vara. A ako se radi o nekoj "vrdalami" koja ništa konkretno neće o sebi da vam kaže, pa, u takvu osobu svakako ne bi trebalo imati poverenja toliko da budete s njom u vezi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.