U trendu

Rasprši misteriju male ženske torbe

Smatra se da su cipele najveći ženski fetiš, ali torbica sigurno ne zaostaje mnogo na listi omiljenih ženskih potrepština. Torbica sigurno predstavlja modni izraz, ali ona je i ogledalo nečije urednosti. Svako nemarno ponašanje prema ovom omiljenom modnom detalju ostavlja vidljive tragove. Prljava i neuredna torba može više govoriti o nečijoj ličnosti nego, recimo, prljave cipele.

Zapamtite: torba se ne spušta bilo gde! Međutim, ne treba voditi računa samo o čistoći torbice, dobro je imati na umu i njenu sigurnost.

Večita ženska dilema je šta staviti u torbicu pred večernji izlazak. Žene imaju običaj da u torbu natrpaju gomilu beskorisnih stvari. Što je najzanimljivije, u male ženske torbe stvarno stane neverovatna količina gluposti, tako da se često pitamo da li je torbica možda mikrouniverzum u kome ne važe fizički zakoni.

Evo nekoliko saveta kako da popuniš torbicu tako da uvek imaš pri ruci sve što ti je potrebno.

Lična dokumenta su prva stvar koju moraš staviti na sigurno mesto u torbici. Ako imaš više od osamnaest godina, nikada nemoj zaboraviti vozačku dozvolu kod kuće. Ukoliko ti tata pozajmljuje kola za izlazak, imaj na umu i saobraćajnu dozvolu.

Novac takođe treba brižljivo spakovati u torbicu. Izbegavaj velike novčanike koje ćeš pola sata vaditi iz torbe kada ti zatrebaju pare. Važna napomena: čuvaj se džeparoša!

Puder u kamenu sa ogledalcem važan je radi povremenog proveravanja stanja tvoje šminke. Puder u kamenu brzo otklanja probleme sa suvišnim sjajem na licu.

Mali parfem – možeš ga naneti na vrat kad god ti zatreba osveženje.

Karmin, jer on neverovatno brzo nestane sa usana.

Mali češalj i šnala za kosu – ukoliko oceniš da ti se pokvarila frizura ili da jednostavno želiš da podigneš kosu.

Telefon – ako baš ne možeš bez njega.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.