najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Sezona šortseva

Šortsevi teško da mogu da budu “aut” u toku bilo kog leta, to je klasična letnja odeća. A pošto šortsevi najbolje izgledaju baš na mlađima, još bolje za vas!

Ali šta učiniti ako jednostavno nemate para da ih kupite? U takvoj situaciji najbolja je “parola snađi se” (ne mislimo na bilo kakve kriminalne radnje kao što je krađa ili iznuđivanje novca).

Jedna mogućnost – klasika, zaista – jeste da uzmete stare farmerke koje su u stanju poluraspadanja, a i nisu vam baš omiljene. Isecite nogavice (uz pomoć i/ili savet nekog starijeg ako je potrebno) – i dobili ste šorts! Krajeve nogavica šortsa možete ili porubiti ili ostaviti da budu u resama, i jedno i drugo na džinsu izgleda dobro; plus, teksas šorts je uvek popularan.

Druga varijanta je ako imate bermude koje su u bojama modernim i ove sezone.  Te bermude možete “promovisati” u šorts – ne isecanjem dela nogavica, već jednostavno tako što ćete im nogavice podaviti. Tako dobijeni šorts izgledaće “kul” – a ispašćete “kul” i vi, zbog kreativnosti i snalažljivosti. Plus vam ovaj metod dopušta da kad te iste bermude poželite opet da nosite kao bermude, samo spustite nogavice – i vaš udobni komad odeće je podjednako dobar kao što je i bio.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike