U trendu

Sezona šortseva

Šortsevi teško da mogu da budu „aut“ u toku bilo kog leta, to je klasična letnja odeća. A pošto šortsevi najbolje izgledaju baš na mlađima, još bolje za vas!

Ali šta učiniti ako jednostavno nemate para da ih kupite? U takvoj situaciji najbolja je „parola snađi se“ (ne mislimo na bilo kakve kriminalne radnje kao što je krađa ili iznuđivanje novca).

Jedna mogućnost – klasika, zaista – jeste da uzmete stare farmerke koje su u stanju poluraspadanja, a i nisu vam baš omiljene. Isecite nogavice (uz pomoć i/ili savet nekog starijeg ako je potrebno) – i dobili ste šorts! Krajeve nogavica šortsa možete ili porubiti ili ostaviti da budu u resama, i jedno i drugo na džinsu izgleda dobro; plus, teksas šorts je uvek popularan.

Druga varijanta je ako imate bermude koje su u bojama modernim i ove sezone.  Te bermude možete „promovisati“ u šorts – ne isecanjem dela nogavica, već jednostavno tako što ćete im nogavice podaviti. Tako dobijeni šorts izgledaće „kul“ – a ispašćete „kul“ i vi, zbog kreativnosti i snalažljivosti. Plus vam ovaj metod dopušta da kad te iste bermude poželite opet da nosite kao bermude, samo spustite nogavice – i vaš udobni komad odeće je podjednako dobar kao što je i bio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar