Sportska moda za momke

Ko kaže da je praćenje modnih trendova rezervisano isključivo za devojke? Naravno da i momci žele da izgledaju lepo i da se samim tim osećaju bolje. Kada govorimo o muškoj modi (koja je u domaćim medijima izuzetno malo zastupljena), ne govorimo samo o ekskluzivnim odelima koje momci vašeg uzrasta oblače u najboljem slučaju jednom godišnje. Kada ste na sportskom terenu želite da vam je udobno, ali i da, po mogućstvu, izgledate dobro! Samim tim imaćete i više samopouzdanja. A novi modeli vam upravo to i omogućuju!

Devojke vole doterane momke, ali ne one kojima kosa sija na razdaljini od jednog kilometra, niti one koji paze da slučajno ne izgužvaju svoju novu košulju. Ali – ako nabaviš par dobrih krpica koje odgovaraju tvojoj devizi da želiš da izgledaš dobro, ali ne i opterećeno, mnoge stvari mogu da se promene. Ima dosta momaka kojima je oblačenje zadnja stvar na pameti, koji se stalno trude da u centru pažnje budu svojom duhovitošću i šarmom. Međutim, nikako ne zaboravite da postoji još jedna stvar koja može dodati popriličan broj poena vašem CQ-u (cool quotient-u). Odelo ne čini čoveka, ali dosta govori o njemu samom. A koja devojka ne bi poželela pažljivu, urednu osobu, ne previše opterećenu mišljenjem sredine? Razmislite o tome.

Odeća koju smo predstavili je sportska, baš onakva kakvu nose mnogi poznati sportisti širom sveta. Idealna je i za treninge, za časove fizičkog i za partiju basketa sa društvom iz ulice. I ne samo to! Svaki od ovih komada garderobe se može kombinovati sa drugim i nositi u mnogim svakodnevnim prilikama.

Pustite mašti na volju i uložite novac u neko dobro parče sportske odeće. Kada devojka ili sestra počnu da vas maltretiraju obilaskom butika, iskoristite to vreme da malo proučite sve one sjajne stvarčice koje vas čekaju na policama radnji. Kada počnete da napredujete i u tom „modnom pravcu“, nećete više postizati poene isključivo na košarkaškom terenu, već i kod pripadnica lepšeg pola.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.