Šta je „in“?

Svaka sezona (a nekad i kraći period) ima neka svoja pravila šta je „in“, šta je „kul“, a šta nije. Ako želite da pratite ta pravila, možete; ako ne želite, niko vas ne može naterati – ionako su to razni detalji koji se svakog časa menjaju, a vas može mrzeti da baš stalno pratite šta se dešava. U svakom slučaju, ako želite da znate šta je trenutno „in“, evo vam prilike.

Trenutno je u trendu izgled kao Brižit Bardo (pogledajte samo Kajli Minog). Ako i vi želite tako da izgledate (najčešći opis je „seksi mačkica“), kosa treba da vam bude nemarno raštrkana, a frizura nedefinisana. Efekat pojačajte tamnom šminkom na očima, tako da izgleda razmazano, i svetlim mat ružem za usne.

S obzirom na godišnje doba, čizme su definitivno „in“. Do članaka ili uzane i dugačke, zaobljene ili špicaste, od kože ili nekog drugog materijala, samo udobne i praktične ili provokativne, čizme su sada obavezne. Možete ih kombinovati sa čarapicama ili kratkim farmerkama, ili ih navući preko uskih farmerki – izbor je vaš, a u svakom slučaju, bićete „in“. „In“ je i mućnuti glavom, to jest, da budemo precizniji, imati klasičnu ravnu kosu ili stepenasto ošišanu frizuru, napraviti urednu frizuricu učvršćenu šnalicama, a zatim protresti glavom tako da se sve razleti. Pazite samo da pri tom ne dobijete glavobolju!

Kad smo kod frizura, šiške su definitivno „in“ – one ionako uvek dobro stoje tinejdžerkama. Još jedna super stvar je krema za ruke – sprečava da vam koža bude gruba i ispucala (savršeno moguće na ovoj hladnoći), a pored toga, izgledaćete zaista ženstveno ako je stavljate dok ste na odmoru, u učionici, u kafiću… Prave mlade dame! Uz negovane ruke, razume se, ide i lak za nokte – bezbojni ako vas stvarno mrzi da se gnjavite s tim, beli za nežne i suptilne, crveni za većinu (ruke vam čini beljim a vas elegantnijim). Može i bordo lak, za one malo hrabrije.

Dakle, malo pažnje prema sebi i svom izgledu i bićete u trendu! Nije baš prevelik zahtev…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.