U trendu

Šta vaš dečko radi…

Imate dečka u koga ste jako zaljubljene. Smejete se zajedno, viđate se što češće možete, izlazite, zajedno gledate filmove, slušate muziku, držite se za ruke, ljubite, mazite, moguće je i da ste stupili u intimne odnose… U svakom slučaju, super vam je! Jednog dana, odmah nakon škole pojurite kod njega. Još ako vas je profesor ranije pustio kući s poslednjeg časa, superiška – još više vremena da budete sa svojim dragim! Brzinom svetlosti stignete kod njega (nekako, brže trčite kad žurite kod dečka nego kada vam trčanje ocenjuju u školi – i, za divno čudo, posle trčanja kod dečka čak niste nimalo umorne!), njegova majka vas pusti u kuću, tiho kao mačka krenete do njegove sobe, da ga iznenadite nečim lepim (svojim prisustvom, naravno), otvorite vrata njegove sobe i… Vidite da on ima „pune ruke posla“, tačnije, jednu ruku. Za one kojima i dalje nije jasno: zateknete dečka kako masturbira.

Na taj prizor može vam se desiti da se ukočite na mestu i ne možete ni da „beknete“, ili brzo zatvorite vrata njegove sobe, osećajući kako vam svih pet litara krvi koliko vaše telo sadrži ide pravo u lice. Možda čak i pobegnete iz njegove kuće. Ako ste vas dvoje već u intimnim odnosima, verovatno se i upitate da li ste toliko grozne u krevetu kad on to mora da radi. U najmanju ruku, osećate se veoma neprijatno.

Mada je sasvim normalno da se u takvoj situaciji osetite neprijatno, verujte, u tome što vaš dečko masturbira nema ničeg nenormalnog. Svi dečaci to rade (pa i mnoge devojke). Kada vam hormoni „divljaju“ po telu, potrebno je olakšanje – a samozadovoljavanje ga pruža. Da i ne spominjemo da je samozadovoljavanje veoma praktičan način da otkrijete šta je ono što vašem telu prija. Verujte, i vašem dečku je neprijatno što ste ga videle u takvom trenutku – verovatno mu je još neprijatnije nego vama, ma koliko vam bilo teško da to zamislite.

E, sad, ako vas dvoje redovno vodite ljubav, pa se upitate da li ste loše u krevetu kad on i dalje oseća potrebu za samozadovoljavanjem, odgovor je: ne! Odaćemo vam malu tajnu: statistike su pokazale da ljudi koji su u braku ili u vezi i imaju redovne seksualne odnose masturbiraju češće nego oni koji nisu u vezi. To nije zato što im je seks u vezi loš, nego se njihovo telo navikne na uživanje i traži još.

Još uvek ste besni na dečka jer ste ga uhvatile u takvom trenutku? Zašto? Radi nešto što je uobičajeno, bez obzira na to što to i nije baš česta tema razgovora. A niste ga uhvatile s nekom drugom, zar ne?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.