U trendu

Šta vas privuče na dečku?

Znate i same, sigurno, ili se bar trudite da svima pokažete kako ste dovoljno zrele da to znate, da je mnogo važnije kakva je neko osoba nego kako izgleda. Ipak, nemoguće je ne primetiti simpatičnog dečka – a svakako ćete dečaka dobro osmotriti pre nego što mu priđete ili pre nego što pokušate da mu stavite do znanja da vam se dopada. Ono što se obično desi jeste da vam se pogled kod svakog dečka zaustavi na određenom delu tela – neko se najviše zagleda u oči, neko u torzo, neko u ruke… Deo tela u koji ste se zagledali može vam reći nešto o vama samima – može vam reći kakvu vezu želite. Dakle, šta je ono što vam najviše privuče pažnju kad osmotrite nekog dečka?

Ako je njegov osmeh ono što vam najviše privuče pogled, želite da se u vezi osećate sigurno, i fizički i emocionalno. Želite da vas neko zaista voli i da vas podrži kada vam je to potrebno. Kada ste u vezi, trudite se da budete iskreni i ono što zaista jeste – i očekujete da vas zbog toga poštuju.

Pogled vam se zadržava na njegovim očima: vi nipošto ne želite samo neki flertić. Želite značajan, dubok odnos, i od dečka želite da se potrudi da vas razume. I vi ćete se, naravno, potruditi da zaista razumete svog dečka, da shvatite sve aspekte njegovog života – ništa vas toliko ne živcira kao površne vezice i površni ljudi. Neki vas zbog toga smatraju preozbiljnim.

„Blenete“ u njegovu guzu: ne brinite, to je normalno i toga se ne treba stideti. Jednostavno, još uvek ne razmišljate ozbiljno o vezama (potpuno normalno za tinejdžere, naročito one mlađe) i veoma vam je bitna fizička povezanost. Dodiri, poljupci, to vam je značajno u vezi, i ne možete da zamislite da ste s dečkom koji vas u toku večeri makar ne uhvati za ruku.

Duže posmatrate njegove listove: volite da sanjarite, a vaše maštarije su negde između romantike i erotike. Fizički aspekt veze vam je bitan, ali su vam bitne i emocije; bitno vam je i da svoje maštarije možete slobodno da ostvarite. Ipak, ne preterujete u tome, umete dobro da slušate i trudite se da vaš dečko bude uvek srećan i zadovoljan.

Posmatrate njegova prsa: ona vam pružaju osećaj zaštićenosti, jer su deo njegove muževnosti i fizičke privlačnosti. Želite da istražite svet fizičkog zadovoljstva, ali nikud ne žurite – neće vam pasti na pamet da sve morate da saznate iste večeri. Od dečka tražite da bude u stanju da vam pruži sve od sebe, i fizički i emocionalno.

Njegovi dlanovi su u centru vaše pažnje: ruke su to čime vas dodiruje i nadate se da iz njegovih dlanova možete da pročitate kakav je. Osećajni ste i ne volite grubijane ni „mačo“ tipove. Ako vaš dečko ne ume da pokaže svoja osećanja prema vama, veza za vas nema smisla.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.