U trendu

Striptiz je moderan i među zvezdama

Britni Spirs je dugo održavala imidž konzervativne i tradicionalne američke devojke. Možda nije uvek izgledala kao tipična tinejdžerka, ali se svakako tako ponašala. Sa novim albumom je i potpuno promenila svoje lice i predstavila se u svetlu fatalne zavodnice.

Novi imidž joj je izgleda doneo i sasvim nova interesovanja. Pre nešto više od nedelju dana, 2. decembra, Britni je napunila 20 godina. Jedan striptizer je rekao novinama da je priredio vruć privatni ples za Britni na njenoj rođendanskoj zabavi. Rekao je samo da je Britni sve vreme crvenela i imala veliki osmeh. Neobična činjenica u celom događaju je da su u tom restoranu u Nju Džerziju na zabavi bili i njeni roditelji i mlađa sestra.

Na drugoj strani je poznati „loš dečko“ Paf Dedi (P. Daddy) priredio striptiz sa balkona hotela u kome je odseo. Njegova publika bili su gosti na proslavi venčanja koje se odigravalo ispod. Predstavnik za štampu poznatog repera izjavio je da se Paf skinuo do gole kože posle gromoglasnog aplauza velike grupe posmatrača, ili bolje reći, navijača.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.