Svi ga vole: Džoni Dep

Zaista se retko dešava da toliko različitih ljudi voli istu zvezdu; obično muškarci vole jednog glumca, žene drugog, tinejdžeri nekog trećeg (a tinejdžerke četvrtog, ponekad i na gađenje tinejdžerima)… Međutim, kada je Džoni Dep u pitanju, takve podele ne postoje. Naravno, ne voli ga baš svako na ovoj planeti, ali među onima koji ga rado gledaju ima i muškaraca, i žena, i tinejdžera, i tinejdžerki… Za „male zelene“ još nismo uspeli da saznamo. Zato, ako se i vama sviđa ovaj glumac, evo prilike da pročitate nešto o njemu.

Ono što je većini privlačno i zanimljivo kod Džonija Depa jeste to što je on zaista svoj: radi ono što želi i ne pita za posledice (tako mu se desilo da bude uhapšen nakon što je demolirao svoj stan u Njujorku – obratite pažnju: demolirao je sopstveni stan, a ne tuđi). To takođe znači da ne okleva da kaže ono što misli, bez obzira na to da li će to prijati onima koji ga slušaju ili ne. Recimo, teško da će se mnogima dopasti izjave tipa: „Jedina stvorenja koja su u stanju da pruže bezgraničnu i iskrenu ljubav jesu bebe i psi.“ Na žalost nekih, Džoni Dep se konačno smirio u srećnom braku; spisak njegovih nekadašnjih verenica je prilično dugačak (između ostalih, Šerilin Fen, Dženifer Grej, Vinona Rajder).

Kao glumac, Džoni Dep voli da improvizuje. Orlando Blum, njegov partner iz „Pirata sa Kariba“, svedoči da je lik piratskog kapetana (Džek Sperou) u scenariju bio potpuno drugačije zamišljen i nipošto onako zabavan kakvim ga je Džoni Dep učinio. Zabavan podatak: Džoni Dep je znao da se reditelj „Pirata sa Kariba“ ne bi složio s tim da Džek Sperou ima nekoliko pozlaćenih zuba – ideja koja se njemu (Džoniju Depu) dopala. Zato je pozlatio mnogo više od nekoliko zuba i takve ih pokazao reditelju. Tako je dobio dozvolu da ih pozlati nekoliko, što je od početka i želeo.

Dakle: zgodan je (da, znamo, pitanje ukusa), različitih interesovanja (glumi, svira, piše), izuzetno zabavan kad glumi, uspešan i pri svemu tome – i dalje svoj: pa kako se i ne bi sviđao mnogima?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.